Борисов за РСМ: С тези хора дори приятелски срещи не трябва да се правят

https://svobodnoslovo.eu/politika/borisov-za-rsm-s-tezi-hora-dori-priyatelski-sreshti-ne-tryabva-da-se-pravyat/142969 SvobodnoSlovo.eu
Борисов за РСМ: С тези хора дори приятелски срещи не трябва да се правят

Истинският проблем - взривяват пейджъри, взривяват уоки-токита

С тези хора дори приятелски срещи не трябва да се правят. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в кулоарите на Народното събрание, по повод изказването на  вицепремиер и министър на транспорта Александър Николоски.

"Те постъпиха подло с президента и министрите, които се видяха с тях. Те са от скоро в управлението и протоколните неща - не са им ясни. Езикът, който използват има само едно извинение - оставка на този министър. Ние трябва да се постараем като държава да покажем стабилност, възможност да вървим напред. Ние не го правим седми избори. Навън България изглежда ужасно. Най-големите вестници в Европа писаха, че България е неуправляема", добави още Борисов.

„Истинският проблем - взривяват пейджъри, взривяват уоки-токита. Създава се страшно напрежение върху България. Надявам се ДАНС и служебният кабинет бързо да кажат какво се е случвало. Медиите по света пишат, че България е пряко замесена чрез плащанията. Някой трябва да го спре веднага това. В унгарските медии София се посочва като седалище на фирмата, каза още лидерът на ГЕРБ.

trud.bg

3 Коментара

Реалист

13 hours before

"...... Навън България изглежда ужасно. Най-големите вестници в Европа писаха, че България е неуправляема", добави още Борисов...... Що така, бе Борисов, нали ти ни водиш 20 години! ПОСЛЕДНИ И ЖАЛКИ, НАВСЯКЪДЕ!

Коментирай

Родината ни не заслужаваше позора, който и лепнаха дон Шиши, Боко Тиквата и Кирчо § Кокорчо!

12 hours before

Родината ни не заслужаваше позора, който и лепнаха дон Шиши, Боко Тиквата и Кирчо § Кокорчо! 24 юни 2022 г. ще остане като ден на национално предателство, на позора, ден на националното унижение. https://epicenter.bg/article/Aleksandar-Urumov–Balgariya-ne-zasluzhavashe-tova-natsionalno-predatelstvo-/285903/11/0 България не заслужаваше този срам и позор! https://glasove.com/media/2022/06/24/112914/original.jpeg?_=1656068042

Коментирай

Съвет Тикво, събуждай мъпата си главчев и тичайте при Галя от ПосолствоТО за помощ!

8 hours before

Дунав в Будапеща излезе от бреговете си и започна да наводнява центъра на града Взгляд.ру В сряда унгарският премиер Виктор Орбан заяви, че страната е навлязла в най-критичния етап от наводненията, които трябва да приключат след около седмица Височината на долните насипи в Будапеща е около шест метра, максималното ниво на река Дунав се очаква в събота и ще бъде около 8,5 метра, което е с половин метър по-ниско от разлива през 2013 г. РИА Новости В средата на септември започнаха наводнения в страните от Централна и Източна Европа РИА Новости

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.