Борисов за Васил Божков: Решил е човекът – върнал се е

https://svobodnoslovo.eu/politika/borisov-za-vasil-bozhkov-reshil-e-chovekat-varnal-se-e/115446 SvobodnoSlovo.eu
Борисов за Васил Божков: Решил е човекът – върнал се е

Решил е човекът – върнал се е. Хиляди пасажери идват и се връщат. Няколко години подред го коментираме. Ние сме дали показания. Обяснили сме всичко. Виждате приходът в хазната е по-голям. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по отношение на връщането на Васил Божков в България.

След кацането си Божков бе отведен от полицията. "Васил Божков се връща по собствено желание", обясни Стоян Баумайер, адвокат на Васил Божков. Днес ще бъде гледана и мярката му за неотклонение.

„Ние сме защитили интереса на държавата. Видяхте какви лъжи, компромати, сглобки направиха през тези три години и нито една не е вярна. Истината ще възтържествува“, посочи Борисов.

„Аз наистина се надявам господин Божков да се е върнал да си реши въпросите с правосъдието. Ако е невинен, да си изчисти името. Ако е виновен, имаме си правосъдна система. Никакво притеснение, защото от него, от хазарта това, което съм казал, съм го коментирал“, каза още той.

trud.bg

4 Коментара

copy - paste

преди 8 месеца

Цялата менделеева таблица помагаше на Бацо да събере смелост да излезе от землянката и да каже две думи!

Коментирай

copy - paste

преди 8 месеца

Кирков, по времето на управлението на Боко имаше изградена система на заплащане. За да ти върви бизнеса и политиката трябваше да си плащаш. Той изкурви всичко у нас, а самия той плащаше на началниците в ЕС. Правилният глагол е изкурви. Боко не е чувал за фашизъм. Той не знае какво е това. Боко е примат. Той е гледал филм с Ал Пачино. Девизът на Боко е - пичове, всички крадем, но който го хванат, гори. Разбиране за националните ни интереси, бъдеще, геополитика, Боко няма. Той разбира от това как да прецака другарчето. Ех, де да беше поне фашист... Той е просто чукундур.

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Боци има план. Как можем да разберем какви са мислите и плановете на Боци? Тук съвременната медицина и логика са безсилни. Ако хората се научим да разбираме за какво си мисли един примат, докато виси на клона, ще разберем и Боци. Май става дума за банан. Страх от големия банан на Бай Ставри. При влизане на сухо боли…

Коментирай

Страх

преди 8 месеца

Страх от "Магнитски" и от Козяк. Този страх прави чудеса.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.