Бойко Борисов: За ГЕРБ няма никакво значение кой ще е премиеp

https://svobodnoslovo.eu/politika/boyko-borisov-za-gerb-nyama-nikakvo-znachenie-koy-shte-e-premiep/139966 SvobodnoSlovo.eu
Бойко Борисов: За ГЕРБ няма никакво значение кой ще е премиеp

"Кандидати за премиери - бол. Най-правилно е 6 милиона имена да сложим, без децата, и всички в България да са кандидати за премиери. Друг е въпросът колко могат. Не се меся в тази работа". 

В това бе категоричен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред репортери в кулоарите на Народното събрание. "За ГЕРБ няма никакво значение кой ще е премиер. Правото е на президента - каквото иска, това да избере", подчерта той.

Лидерът на първата политическа сила коментира и слуховете за заговор за свалянето от поста на председателя на парламента Рая Назарян с думите: "Не виждам какво се е случило. Аз вече няколко години ги гледам как се свират по лаборатории, апартаменти, кьошета, пък излизат уж публично да говорят".

Той коментира и настоящия служебен кабинет "Главчев": "Единственото, което можем да кажем за управлението на Димитър Главчев е, че никой не оспори резултата от изборите. Това е факт".

"За мен тези избори са действително избор на хората какво да се случи и този хаос дали да продължава занапред. Всички антидействия, които се предприемат от дадени парти за момента - нито една от тях не е дългосрочна. За ГЕРБ добро ДПС няма. Аз съм казвал много ясно, че добро ДПС няма, за да работим с което и да е от тях, а колегите, които се заиграват с едни или други - ще си платят цената на изборите", предупреди Борисов.

Автор: Петя Кузева

trud.bg

1 Коментара

Мирмидон

2 months before

То в менюто има само гербери, какво да се избира.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.