Бойко Борисов за Паметника на Съветската армия: Трябва хората и лошото да го виждат

https://svobodnoslovo.eu/politika/boyko-borisov-za-pametnika-na-savetskata-armiya-tryabva-horata-i-loshoto-da-go-vizhdat/123127 SvobodnoSlovo.eu
Бойко Борисов за Паметника на Съветската армия: Трябва хората и лошото да го виждат

Има си кмет, има си областен управител, когато Мавзолея бутнаха, когато палят паметници на културата, имам друго мислене. Трябва хората и лошото да го виждат. Имам друг прочит на тези неща. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод демонтирането на Паметника на Съветската армия. Борисов присъства в град Раковски на откриване на новопостроена детска градина.

„Нямам неизпълнено обещание. И за да знаят хората, които са тук, освен геостратегическата тежка криза в света, общините са най-важното нещо. Затова всички общини получават на базата на програма средства. Това съм успял да договоря с нашите партньори, с Асен Василев“, каза още Борисов.

„Ако сте в София, ще ходите като медузи, костенурки. Там еленчета и Дядо Мраз няма, има еднорози“, коментира лидерът на ГЕРБ.

otupor.com

9 Коментара

Червената шапчица

преди 4 месеца

Убавец е Боци. Тарикат.

Коментирай

Как се стигна до там

преди 4 месеца

прекрасно балканско градче като Котел,град на будители да бьде превзето от цигани и турци и да бьде О-правлявано от каракачанин.Отговора е един:Каранашев кмета на Котел е дюнме "човек продал се за лични облаги" на Боко Тиквата.

Коментирай

Как се стигна до там

преди 4 месеца

Боко Тиквата да опре до Котел града на Раковски.

Коментирай

Бате Винету

преди 4 месеца

Най-добрия човек когото познавам. Няма неизпълнено обещание. Човек от народа. Вервайте ми.

Коментирай

Чичо

преди 4 месеца

Боко I : Аз винаги казвам истината! Друг един корифей на мисълта каза, че фигурите върху паметника били напукани, щото като замръзнела водата...Та тоя бил шеф на фирмата ремонтирала коня пред НС!!! Марин Марков се казва и минава за реставратор!? Алооу, тия фигури не бяха ли от метал? Сега вече знам колко време ще изкара и конят на Царя Освободител! Каруцата пак е пред коня - тепърва щяло да се търси фирма за реставрация на фигурите, които щели да бъдат скрити на много тайно място!!!????

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Заради липса на доказателства за престъпление: Прекратиха разследването срещу Борисов, Горанов и Севделина Арнаудова

Коментирай

Жител на Евротериторията България

преди 4 месеца

Управляващата антибългарска еврофашистка коалиция разрушава Паметника на героите! А ако не беше Съветската армия, България щеше да граничи на юг със Стара планина, какъвто е бил конкретният англоамерикански план на Чърчил и Рузвелт, подкрепяни от почти всички западни страни! Коалицията, управляваща днешната робска Евротеритория България, подкрепя и геноцида, извършван срещу палестинския народ! Централните “български” телевизии дори не употребяват думите геноцид и изтребление, а говорят за “сражения” и “размяна на удари”... Няма как да не ни накаже Господ, ако продължим да търпим всичко това!

Коментирай

Жител на Евротериторията България

преди 4 месеца

В момента изродите от управляващата Еврокоалиция ДБ-ПП-ГЕРБ-СДС-ДПС режат Паметника на героите с горелки!Паметника на 27-те МИЛИОНА съветски граждани, които загинаха за Освобождението на Европа от фашизма!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.