Бойко даже не влезе в зала да си подкрепи правителството. Измисли си предизборно събрание в Разград

https://svobodnoslovo.eu/politika/boyko-dazhe-ne-vleze-v-zala-da-si-podkrepi-pravitelstvoto-izmisli-si-predizborno-sabranie-v-razgrad/118406 SvobodnoSlovo.eu
Бойко даже не влезе в зала да си подкрепи правителството. Измисли си предизборно събрание в Разград

Бойко даже не влезе в зала да си подкрепи правителството. Измисли си предизборно събрание в Разград.

Вероятно се заблуждава, че по този начин ще избяга от отговорност.

Доста плоско. Командирът дезертира (по традиция) и оставя на депутатите си - мишоци да "поемат" срама, че крепят на власт изпечени мошеници. 

Не приемам подобно немъжко поведение. Щом толкова ти се иска това правителство да управлява, а Асен Василев да е финансов министър - излез с лицето си и ги подкрепи в пленарна зала. 

Хем това в онова, хем душата в рая, толкова е предвидимо, досадило на всички ни, елементарно, първосигнално, обидно за интелигентността ни, демагогско, лицемерно, отчаяно...цялата синонимия няма да ми стигне...но въпреки това още минава, мама му стара, има кой да се върже и що трябва да се сме такива идиоти и страхливци, че го търпим...

Недялко Недялков

7 Коментара

Глас народен

11 months before

Недялко, ти вече си станал мъжкар. Поздрави!

Коментирай

Кравар Евроатлантик

11 months before

Г-жа Ваня Григорова е по-привлекателна от г-жа Антония Хакимян, нали? Нежният водач на листата на ПП-ДБ в столицата и главатар на „Смучи София“ Борис Бонев харесва г-жа Антония Хакимян.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.