bTV. ЛУДА РАБОТА. РАЗГОВОР, ВОДЕЩ КЪМ ПСИХИАТРИЯТА С ФИНАНСОВ ИЗМАМНИК, КОЙТО ИСКА ДА Е…Е ПО ЕДНА ЖЕНА НА ДЕН, 365 ЖЕНИ В ГОДИНА!

https://svobodnoslovo.eu/politika/btv-luda-rabota-razgovor-vodesht-kam-psihiatriyata-s-finansov-izmamnik-koyto-iska-da-ee-po-edna-zhena-na-den-365-zheni-v-godina/136831 SvobodnoSlovo.eu
bTV. ЛУДА РАБОТА. РАЗГОВОР, ВОДЕЩ КЪМ ПСИХИАТРИЯТА С ФИНАНСОВ ИЗМАМНИК, КОЙТО ИСКА ДА Е…Е ПО ЕДНА ЖЕНА НА ДЕН, 365 ЖЕНИ В ГОДИНА!

Ивелин Михайлов по bTV пред Цънцарова за „Величие“: „Помагах с посланията. Понеже имам умения да говоря публично, реших да помогна“.

И още:

„Ако човек има 365 жени това е добре, добре е по една жена да има за всеки ден от годината, защото в България има липса на мъже и трябва да помагаме по някакъв начин…“

Ако си причините това така наречено интервю на Цънцарова с финансовия пирамидаджия Ивелин Михайлов, ще видите епизод от … психиатрията.

Имащият умения „да говоря публично“, ако някой го слуша точно две минути, трябва да е по-луд от него, за да сметне, че в това лице няма нищо сбъркано. Точно както и с подполковника му лаладжия, който взе да показва истинското си лице и истинската си комплексираност и безпомощност в парламента.

Ако нормален човек слуша абсолютните глупости, които говори на тема данъци и финанси лицето от пирамидата, ще се обади на 112 и ще повика психиатър.

Същото важи и за bTV водещата, която така и не пожела да зададе точните и компетентни въпроси за да разкости този финансов измамник.

Луда работа. Но много доходна. С опънат чадър от прокуратурата на Сарафов, който ще лови финансовата пирамида на Ружа Игнатова, а не иска да въдвори където трябва селския фараон, дето иска да е…е по една жена всеки ден от годината.

Afera.bg

3 Коментара

Аква

3 months before

Може ли травестити? 365? Боже!

Коментирай

Иванчо

3 months before

Тази алкохоличка отрезнява ли някога с нейният спонсор Доган?

Коментирай

Баба Злата

3 months before

Един приятел навремето имаше лаф: "на помията каймака"...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.