ЧАТ ЛИ СИ, БИКОВ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/chat-li-si-bikov/112863 SvobodnoSlovo.eu
ЧАТ ЛИ СИ, БИКОВ!

 

Ама верно ли, Биков! Крякаш от трибуната на парламента, че България не била равна на другите страни от Европа - трябвало да признаят това!

И що така изведнъж го разбрахте и вдянахте, пич! И всичко това - след 12 и кусур години управление на ГЕРБ!

Проглушихте ни ушите през годините с тържествени фанфари и дитирамби за страхотните постижения на вашата партия, начело с фамозния ви, уникален вожд - Банкята!

То не бяха значителни увеличения на пенсии и заплати, то не бяха: драстично намаляване на безработицата, постоянно повишаване благосъстоянието на населението, мащабно усвояване на Еврофондовете, ниска инфлация, безброй спортни зали и магистрали, главоломно нарастване на брутния вътрешен продукт, феноменално и драматично повишаване авторитета на държавата в Европа и по света - благодарение, разбира се, на Великия ви партиен и държавен ръководител!

Все едно четеш "Работническо дело" - от соца!

И не пропускахте да добавите към славните, неизчислими и неизброими успехи още един: битката с Престъпността! Непрестанно водехте тежка и решителна битка с Престъпността - демек със себе си! Майтап бе, Уили!

А главният резултат от вашето управление стана срастването на Мафията с Държавата - както се казва: Мафията се сдоби с държава! Превърнахте държавата в мафиотска кочина!

Окрадохте всичко, до което се докопахте; разбихте бизнеса и живота на хората; разрушихте и стъпкахте с гнусните си крака обществения морал; унищожихте най-брутално Разделението на властите и Върховенството на закона; превърнахте Прокуратурата и Закона в скъпоплатени държанки и леки момичета на повикване - на мафиотското ви управление!

И сега - резултатът е точно такъв, какъвто го виждаш, Биков, и всички ние: България не е равна с останалите страни в Европа, най-меко казано!

С вашето най-любезно съдействие, както е думата! И не посочвай други виновници - главната отговорност е изцяло ваша!

"Измий си палеца, преди да почнеш да показваш петната ми."

(Б. Франклин)

Сега отново успяхте да се закачите някак за властта - благодарение на международния фактор и антируската ви, театрално и лицемерно преиграна и поднесена на Посолството, истерия и демагогия! Видяхме ви вчера как се натискахте за една сал снимчица с Холивудския екшън герой и Трепач на собственото си население, жалкия Палячо и американска Подлога, Зельо! 

Но ще дойде мигът на истината и вашият ред скоро -

ще ви бъде потърсена отговорност за безбройните престъпления! Денят на възмездието!

"Махнете се от Мене вие, които вършите беззаконие."

(Матей 7:23)

НИКОЛАЙ РИЗОВ

1 Коментара

Иванов

преди 10 месеца

Това е истината, грозната и отвратителна истина. За тези 30 години Бг се свлече по всички показатели, Вече нямаме образование, нямаме здравеопазване, индустрията ни е съсипана, земеделието -колониално, месодобива и зеленчуците са вносни. И този ДОКАЗАН ГАДНЯР ЗАПОЧВА ДА СЕ ИЗДАВА, ДА ПРИЕМА ЦЯЛАТА МИЗЕРИЯ НА ДЪЛГОТО ИМ УПРАВЛЕНИЕ КАТО ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ. Заедно с харвардските копелета ГЕРБ са на път да ни довършат. Градовете ни са окаяни, улици, тротоари, стотици сгради, за селата да не говорим, пустеещи и супермизерни. остана ни само едната природа, която искат да ни отнемат. ГАДОВЕ, отивайте като доброволци в Украина.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.