Чекмеджето вече си има парапет. Честито! Коцето да почерпи. Щото вече е първа политическа сила

https://svobodnoslovo.eu/politika/chekmedzheto-veche-si-ima-parapet-chestito-koceto-da-pocherpi-shtoto-veche-e-parva-politicheska-sila/54795 SvobodnoSlovo.eu
Чекмеджето вече си има парапет. Честито! Коцето да почерпи. Щото вече е първа политическа сила

Чекмеджето вече си има парапет. Честито! Коцето да почерпи. Щото вече е първа политическа сила.

Толкова за селското дерби. Мачът е купен, съдията е педераст. Нищо ново за тези географски ширини.

Между другото, драмата на Европа не е Америка, а проституцията. Случващото се днес е доказателство. Че шаврантиите най-много обичат да ходят на църква.

Чудно ми е докога ще имаме енергия да се самозалъгваме. Докога, например, ще мълчим за наглостта и безобразията на украинските “бежанци”, които заляха целия континент. За онези млади мъже със скъпи автомобили, които висят из най-баровските ресторанти на Париж, Лондон и Монако облечени в официалния си “Адидас”. За онези, които като луди купуват къщи в Гърция, Испания и Италия. За онези, които завладяха вече няколко софийски квартала и половин Варна.

Чудно ми е, докога ще се самозалъгваме. Че сме храбър и горд народ.

Всъщност, може ли някой да ми обясни, как така изведнъж всички изведнъж заобичаха украинците, а до вчера не ги различаваха от руснаците. 95 процента от днешните демократ-пищялки до вчера си мислеха, че Одеса е руска.

Докога ще се самозалъгваме, че различаваме правда от откровена лъжа?

Тъжна история, уважаеми колеги. Най-накрая чекмеджето си намери парапет. А утре Лена сигурно пак ще бъде бременна. От кого ли? Не знам, но като гледам най-вероятно ще бъде по газопроводен път.

Ама, така ще е. Ще ни клатят банкянските канадци. Като не се научихме да гласуваме с презерватив, ще си ходим наведени. И проблемът не ни е Америка. А проституцията, колеги. Проституцията. На международно ниво.

Васил Петев

afera.bg

2 Коментара

Мишо

преди 11 месеца

Честито на всички, които гласуваха за ПП и ДБ, за да чегъртат ГЕРБ. Голямо чегъртане ще падне под юргана, ама голямо!

Коментирай

Зелена брада

преди 11 месеца

Между другото, драмата на Европа не е Америка, а проституцията. Случващото се днес е доказателство. Че шаврантиите най-много обичат да ходят на църква. Чудно ми е докога ще имаме енергия да се самозалъгваме. Докога, например, ще мълчим за наглостта и безобразията на украинските “бежанци”, които заляха целия континент. За онези млади мъже със скъпи автомобили, които висят из най-баровските ресторанти на Париж, Лондон и Монако облечени в официалния си “Адидас”. За онези, които като луди купуват къщи в Гърция, Испания и Италия. За онези, които завладяха вече няколко софийски квартала и половин Варна. Чудно ми е, докога ще се самозалъгваме. Че сме храбър и горд народ.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.