Черна дупка

https://svobodnoslovo.eu/politika/cherna-dupka/122319 SvobodnoSlovo.eu
Черна дупка

Величественият икономически ум на Асен Василев започна да дава първите си външнополитически резултати.
Стана ясно, че Унгария и Северна Македония са се договорили за съвместни действия, за да попречат на България да вдига таксите за транзит на руски газ. Миналата седмица Унгария се договори за същото и със Сърбия...

Край нас се оформя блок от държави, чиято единствена задача е да се защити от неадекватните и откровено тъпи действия на Сглобката и на нейния финансов мотор.
Трябва да си наистина голям талант, за да успееш само за няколко месеца да постигнеш такъв ефект. Асен Василев успя да вкара в коалиция Унгария, Северна Македония, Сърбия. България - центърът на Балканите, се оказва политическа черна дупка, която изсмуква здравия разум и окончателно е дадена на концесия на външни сили и посолства.

На този фон практически няма как да се говори за успехи на управлението или за постигане на големи цели. Като виждаме какво се случва наоколо, май дори Северна Македония ще влезе преди нас в Шенген. Защото, за разлика от София, Скопие се научи да играе достатъчно умно във външната политика, за да може страната да е интересна на всички.
А ние...
Ние си имаме Асен Василев...

автор:Александър Симов

duma.bg

6 Коментара

Настапир Аналниев

преди 5 месеца

Черната дупка е в циганския , мангалски гъз на ася васкова педерасткова от Хасково.Не разбрахте ли , че този педал е измамник , крадец , лъжец , слабо образован и нагъл мръсник.

Коментирай

Мина

преди 5 месеца

Искате Шенген ли? Кой иска Шенген? Искате да ви натресат ислямистките мигрантски клетки- в десетки и стотици хиляди ли?! Искате да ни направите буферна зона за мигранти?!!!!! Не се изказвайте от мое име- не Ви давам право на глас!

Коментирай

Отговоръ

преди 5 месеца

Бог вижда всичко ! Запомнете това !

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Сантос беше арестуван още през май по обвинения в пране на пари и политическа измама. Още в началото на годината той беше уличен в серия от лъжи. Тогава членове и на неговата партия - Републиканската, и на опозицията призоваха за оставката му от Конгреса, която той обаче отказа да подаде. ---- Асен Василев from usa

Коментирай

Али Баба

преди 5 месеца

Балканските народи ще се защитят от бг сглобката. Нас няма кой ни защитава от тази напаст!

Коментирай

Сенека

преди 5 месеца

Само да напомня, как гласуват столичани. Ами как? С лявата ръка.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.