Цяла България е принудена да слуша тегобите на псевдоакадемика Денков - най-жлкият човечец стоял някога начело на България!

https://svobodnoslovo.eu/politika/cyala-balgariya-e-prinudena-da-slusha-tegobite-na-psevdoakademika-denkov-nay-zhlkiyat-chovechec-stoyal-nyakoga-nachelo-na-balgariya/137292 SvobodnoSlovo.eu
Цяла България е принудена да слуша тегобите на псевдоакадемика Денков - най-жлкият човечец стоял някога начело на България!

Цяла България е принудена да слуша тегобите на псевдоакадемика Денков - най-жлкият човечец стоял някога начело на България! В Народното събрание пак се лее помия от някакви неадекватници, деветоюнци! 

Повръща ни се от безпомощните ви крясъци, с които се надпреварвате кой по-голям евроатлантик! Не разбрахте ли, че вече никой не иска да вкуси пресолената ви гозба? Жалкари! Дегенерати! 

Народът спред тях искал правителство! Тези дебелокожи същества не разбраха, че на девети юни бяха уволнени и никой не им иска идиотското правителство!
Разпускайте това сборище, тази говорилня на празнодумци и не се натрапвайте повече! Просто се скрийте някъде!

Страхил Ангелов

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.