ДАНИЕЛ ЛОРЕР – КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ВАРНА, РЕШИХА ПП/ДБ. ВЕРНО СТЕ „ПРОСТО ИДИОТИ“!

https://svobodnoslovo.eu/politika/daniel-lorer-kandidat-za-kmet-na-varna-reshiha-ppdb-verno-ste-prosto-idioti/113136 SvobodnoSlovo.eu
ДАНИЕЛ ЛОРЕР – КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ВАРНА, РЕШИХА ПП/ДБ. ВЕРНО СТЕ „ПРОСТО ИДИОТИ“!

На национално свое сборище ПП и ДБ са взели решение да имат общ кандидат кмет за Варна и това да е Даниел Лорер, разкри АФЕРА.

След като се опитаха да пробутат Лорер за премиер, за шеф на БНБ, а после и за еврокомисар, и навсякъде зара му не върза, сега „просто идиотите“ и десносектантите ще издигат Даниел Лорер за кмет на Варна на предстоящите местни избори.

Ама верно сте „просто идиоти“!

Варна е бамбашка, смешници, и тука единственото, което може да ядете с Лорер напред, е един дебел к…!

Хайде, бакалъм.

АФЕРА с трепет и удоволствие очаква местните избори за да изтипоса на светло Лорер с пълно разследване – разкостване, с факти досега старателно скривани за него от „почтените“.

Защото, който се ебава с Варна, си го получава.

Afera.bg

5 Коментара

Сенека

преди 9 месеца

Лорер трябва да има 6 месеца уседналост, за да може да се кандидатира за кмет на Варна.

Коментирай

Прост

преди 9 месеца

Колкото го бихте и е...те Порнтих, толква и на тоя ще му пръднете на кора....

Коментирай

Мишо

преди 9 месеца

Веса ТИМова, срещу скромно заплащане също се ебава с много хора. Но пияното Весе е тъпа варненска пача и никой не я бръсне за слива.....

Коментирай

Справедлив

преди 9 месеца

Ама вие искате да остане гладен надалеч от държавната баница! Защо, бе хора? Естествено е, Лорер има исканата от закона уседналост! Дори повече време е уседнал и вече се върти на х...я на фюрера на ГЕРБ!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.