Дарин Георгиев, „Величие”: Ще изобличим какво се случва във „Възраждане”

https://svobodnoslovo.eu/politika/darin-georgiev-velichie-shte-izoblichim-kakvo-se-sluchva-vav-vazrazhdane/136348 SvobodnoSlovo.eu
Дарин Георгиев, „Величие”: Ще изобличим какво се случва във „Възраждане”

По негови думи партията ще се стреми към "изсветляване" на политическите процеси

"На дневен ред стои кандидатурата на Рая Назарян за председател на Народното събрание. От „Величие” ще останем постоянни в нашата позиция и няма да подкрепим кандидата на ГЕРБ. Вчера също имахме наш кандидат – проф. Юлия Матеева, като това е първият довод да не подкрепим другите представители". Това коментира в студиото на „Здравей, България” депутатът от партия „Величие” Дарин Георгиев.

След промените в Конституцията има хипотеза, че председателят на Народното събрание може да стане следващият министър-председател в служебно правителство”, обясни той.

Според него основната задача на „Величие” е да „изсветли” политическите процеси в страната.

„Нашето мнение е, че не трябва да даваме военна помощ на Украйна, за да не бъдем въвлечени в по-висока фаза на войната. Ние ще изобличим какво се случва във „Възраждане”, но няма да си служим с обидния език, с който те ни определят”, каза още Георгиев.

По негови думи Бойко Борисов е оказал натиск върху депутата от „Величие” Николай Марков. Според Георгиев това е причината Марков да закъснее за полагане на клетвата по време на първото заседание на 50-отото Народно събрание.

Той сподели, че цял живот е работил в сферата на сигурността, като е бил в Ирак, Афганистан, Африка, а след това се е занимавал с охранителна дейност в „Исторически парк”. Дарин Георгиев е бил и директор по сигурността към ФК „Ботев” (Пловдив).

https://nova.bg/

10 Коментара

Yoyo

1 week before

И за циркаджия трябва талант.

Коментирай

Майна

1 week before

Нямало ,,азовци,, в България..? Гледах го и не можех да повярвам... Наемник, по негови думи убивал , професионално , разбираш ли.. За три различни ,,англосакски,, като имена групировки... ( леле, колко съм наистина непросветен) Това не се нарича професионален убиец, нали... В парламента с гласовете на Величие...

Коментирай

До ,,YoYo,,

1 week before

Цирк , значи .. Това го приемаш като зрител ? Това е зловещо.... Докога си мислиш , че ще останеш зрител?

Коментирай

Майна

1 week before

Аз наистина съм втрещен... Господинът заяви,че те не са против ЕС и НАТО ( с обосновката,че засега нямало друга по- добра ..алтернатива) , щял да осветлява ( всички , Те, Величията) Възраждане , но..,,културно,, ... Вие усетихте ли културата на наемника? Вижте, зловещо е.. Винаги съм казва, че ,,наивността е порок ,,( Енгелс, не аз).. Гледам видео от онова Величие - Киро Брейка- ,,Трудното мина, идва страшното,, (подобно )...Не съм го гледал , неговите досега не съм.., но ... Някак си бавно и полека тук вече е..Окраина.....Разбрахте ли?

Коментирай

Стефан

1 week before

Потвърждава се ,че са създадени от Козяк за да противодействат на Възраждане! Самото им име отблъсква нормален човек ,какво да говорим нататък...

Коментирай

Прик

1 week before

Е Възраждане ли е проблема на България бе, Мирон!

Коментирай

Иван

1 week before

Заверата на Полковника подполковник се каниха да изобличват кочината на Бойко, на Доган, па сега до Възраждане стигнаха! Гледаме "изчегъртване" втора серия! ха ха ха Така им се пада на 80% -те български дебили!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.