ДЪРЖВАТА НЕ ИЗЧЕГЪРТВА, ТЯ ПОВДИГА ОБВИНЕНИЯ И СЪДИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/darzhvata-ne-izchegartva-tya-povdiga-obvineniya-i-sadi-prestapnicite/6952 SvobodnoSlovo.eu
ДЪРЖВАТА НЕ ИЗЧЕГЪРТВА, ТЯ ПОВДИГА ОБВИНЕНИЯ И СЪДИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!

Наслушах се тази година как "партиите на протеста", лицата на промяната и юмрукът на Радев изчегъртват /изящността на думата е потресаваща, но явно това е нивото/Борисов и шайката му от властта. Много повярваха. Дори когато направиха някаква си временна комисия към Народното събрание /само децата до три години и интелектуално увредените вярват, че в България комисия може да свърши някаква работа/, мнозина се зарадваха.

На първо място, все пак да си дойдем на думата. Хора и шайки не се изчегъртват. ТЕ СЕ РАЗСЛЕДВАТ, СЪДЯТ И ЛЕЖАТ В ЗАТВОРА! И им се отнема ограбеното от народа. Това е процес на държавата и трябва да се прави с необходимата сериозност, отговорност и последици. Така, че всеки българин, който престъпи закона и реши, че може да краде от българския народ, да си спомни за присъдите. Да си спомни за назиданието и позора! Това е сериозна работа. Не е изчегъртване. Ще си изчегъртвате калта от цървулите, престъпниците СЕ СЪДЯТ!

В този ред на мисли, това тяло на леглото, защо не е снимано на койка в ЦСЗ?!? Този въпрос не ми дава мира. Аз изобщо не се интересувам кой го е снимал и коя е Мата Хари. Аз се интересувам ЗАЩО ТОЗИ ЧОВЕК НЕ Е АРЕСТУВАН И С ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ!? Нима служебното правителство не намери поне един почтен прокурор? Нима не разкриха далавери /впрочем май се разкриха много неща, но странно защо - за Борисов - НИЩО!!! НИЩО!/ на фирми и приближени? И сред всичкото това - Борисов целият в бяло, гол на бял чаршаф. Готов отново за властта! Нямам обяснение.

И затова отново питам - ЗАЩО ТОЗИ НЕ Е АРЕСТУВАН ОЩЕ? И докога ще се изчегъртвате взаимно, копнеейки да заемете мястото в спалнята с чекмеджето, вместо да направите това, което е необходимо, за да има върховенство на правото и най-важното - СПРАВЕДЛИВОСТ!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.