Делегацията в Киев изпълзя от бункера и Желязков ги поведе да целунат ръка или друга част от тялото на Зеленски!

https://svobodnoslovo.eu/politika/delegaciyata-v-kiev-izpalzya-ot-bunkera-i-zhelyazkov-gi-povede-da-celunat-raka-ili-druga-chast-ot-tyaloto-na-zelenski/126956 SvobodnoSlovo.eu
Делегацията в Киев изпълзя от бункера и Желязков ги поведе да целунат ръка или друга част от тялото на Зеленски!

Делегацията в Киев изпълзя от бункера и Желязков ги поведе да целунат ръка или друга част от тялото на Зеленски! 

След като членовете на "украинската група" от българския парламент толкова много държи да се воюва до последния патрон и след като считат, че са длъжни моментално да предадат парите и оръжията на държавата ни, нека дадат личен пример оставайки като доброволци на фронта в Украйна, както и да направят дарения първо от личните си финанси преди да раздават тези на българския народ. 

Аз не виждам бъдещето си и това на децата ми в бункери и окопи и не желая България да се превръща във фронтова държава. Това не е наша битка и няма нищо общо с българския национален интерес. Членовете на тази парламентарна делегация, която се кълне във вярност пред Зеленски не ме представляват! Поведението им е престъпно и политическите субекти, които са ги делегирали там ще понесат цялата отговорност за това, че въвличат Родината ни в конфликт с предизвестен печален край. Да си купуваш индулгенция като излагаш на риск живота и здравето на народа си, като системно изразяваш готовност да въвлечеш държавата си във война е национално предателство и тежко престъпление. Моралната деградация на медии и клакьори тип "полезни идиоти", които приемат случващото се с телешки ентусиазъм и се опитват да го представят пред българския народ като нещо положително, дори не се нуждае от коментар.

Толкова нискобюджетна и инфантилна пропаганда могат да разпространяват само тежко зависими и ниско интелигентни хора, лишени от елементарно човешко достойнство. Това са политически трупове, които се опитват да оцелеят още малко кълвейки като лешояди трупа на собствената си държава. Готови са на абсолютно всичко само и само да останат на власт още някой и друг месец докато руските танкове не влезнат в Киев. Тогава всичко за тази слугинска паплач ще приключи!

Страхил Ангелов

11 Коментара

BLIMAN

преди 2 месеца

Тия нашите идиоти, как не можа да ги чукне една ракетка, докато са там да целуват украинските задници..?

Коментирай

Фриц Клингенберг

преди 2 месеца

С целуване на задници се стига до ... Москва.

Коментирай

Халиард

преди 2 месеца

Не са ниско интелигентни. Има да изчетат тонове книги (за което очевидно нямат време и желание), за да станат такива.

Коментирай

Ана

преди 2 месеца

Отдавна е загасен, защото отвращава, за духовно израстване да не говорим.

Коментирай

MENES

преди 2 месеца

Да се отворят Пак мините в Бухово,там им е местото на тия сополи

Коментирай

Божидар Николов

преди 2 месеца

Резултатите са ужасяващи за Украйна и за ционисткия режим в Киев. Ето най-важните цифри, без никаква пропаганда. Загуби на украинските въоръжени сили от началото на Специалната военна операция – 383 000 убити и ранени. Загубите на Украйна по време на "контраофанзивата" – 159 000 убити и ранени. САЩ и НАТО предоставиха на Украйна 5220 танка и бойни бронирани машини от различни типове, 28 самолета, 87 хеликоптера, 23 000 БПЛА, 1300 теглени оръдия, самоходни оръдия и минохвъргачки, както и 2 000 000 снаряда. Загубите на украинските въоръжени сили в техника по време на "контранастъплението" възлизат на 767 танка (от които 37 Leopard), 2348 бойни бронирани машини (от които 50 Bradley), 121 самолета, 23 хеликоптера. Общите загуби на въоръжените сили на Украйна в техника от началото на Специалната военна операция са 14 026 танка и бойни бронирани машини, 8510 оръдия, минохвъргачки, самоходни оръдия и РСЗО, 553 самолета, 259 хеликоптера.

Коментирай

Божидар Николов

преди 2 месеца

По време на военните действия в Украйна са ликвидирани 103 особено брутални военни престъпници. Унищожени са и 5800 чуждестранни наемници – 1427 от Полша, 466 от САЩ, 344 от Великобритания. Броят на чуждестранните доброволци, желаещи да се присъединят към ВС на РФ, се е увеличил 7 пъти. В Украйна броят на наемниците е намалял 6 пъти. През последните шест месеца противовъздушната отбрана на руските въоръжени сили е свалила 1062 ракети NIMARS. Съдбата на Украйна е решена. Съдбата на НАТО – също. НАТО води хибридна война срещу Русия. Украйна не е враг – Западът е враг. Джо Байдън и Лойд Остин обясниха защо. Байдън каза: "Няма да допуснем поражението на Украйна, но ако възникне такава заплаха, ще започнем преки военни действия с Русия". Остин предупреди американските конгресмени: "Ако не отделите пари, тогава ще трябва да изпратите синовете си, съпрузите си, бащите си на фронта.", т.е. давайте пари на украинците да воюват срещу Русия, това е най-добрата ни инвестиция.

Коментирай

История

преди 2 месеца

Съвпадение или не ,но ..... ⚡️Оказва се, че Елена Зеленская и съпругата на Адолф Хитлер, Ева Браун, са родени на един и същи ден - 6 февруари.

Коментирай

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Къдравата Сю е много красива.

Коментирай

Бойко от Банкя

преди 2 месеца

в чл.1 от Конституцията е записано, че: "Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция. (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.".

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.