Делян Добрев: "Великият, смел премиер от билбордовете" Денков се уплаши и дебатът пропадна

https://svobodnoslovo.eu/politika/delyan-dobrev-velikiyat-smel-premier-ot-bilbordovete-denkov-se-uplashi-i-debatat-propadna/135129 SvobodnoSlovo.eu
Делян Добрев: "Великият, смел премиер от билбордовете" Денков се уплаши и дебатът пропадна

„Две седмици, след като започна подготовката, пет дни, след като потвърдихме участниците, три дни, след като ни заснеха и ден преди дебата, "великият, смел премиер от билбордовете" Денков се уплаши и дебатът пропадна. Това разказа във фейсбук Делян Добрев от ГЕРБ-СДС.

„Да гласуваме в неделя и да изпратим Ники, където му е мястото, за да не му се налага повече да бяга срамно от дебати...“,  призова Добрев.

Ето какво казва той в публикацията си:

„Може да ви прозвучи като шега, но не е. 

От около 2 седмици БТВ подготвят заключителен дебат с основните политически партии за тази сряда. Заснеха супер професионално видеа с представяне на участниците.

По регламент дебатът трябваше да бъде 2 часа, тоест сериозен политически спор. В ъгъла на ГЕРБ щях да бъда аз, а ППДБ номинираха "великия, смел премиер от билбордовете" Денков!

Познайте какво се случи! Две седмици, след като започна подготовката, пет дни, след като потвърдихме участниците, три дни, след като ни заснеха и ден преди дебата, "великият, смел премиер от билбордовете" Денков се уплаши и дебатът пропадна. 

Да гласуваме в неделя и да изпратим Ники, където му е мястото, за да не му се налага повече да бяга срамно от дебати... “

https://epicenter.bg/

10 Коментара

Ася васкова педерасткова от Хасково обича манафи

1 month before

Не мога да повярвам , че младши асистинта плагиат деменков(has to travel),този безстрашник , безсребърник и безмозъчник се е насрал от страх .Ноооо , той има сапун , ноооо ,той ще се подмие и ще бъде отново чист до следващото насиране.

Коментирай

Посетител

1 month before

Абе и вие не сте с нищо по-различни от тях. Сутринта в ЕПИЦЕНТЪР Харизанов: Или правителство с Христо "Конституцията" Иванов или нищо! Сглобка No*2? Това ли ни предлагате?!

Коментирай

Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист

1 month before

Този Добрев беше главатар на ДРИЙМ тима от крадливи роднини?

Коментирай

Финли

1 month before

Неееее...Боци, както винаги избяга. Той никога не застава очи в очи с противника, а да води дебати е абсурд. Само глупости ръси...500 000 км магистрали е построил според него.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.