„Демократична България“ умира, десните искат скалпа на Христо Иванов

Симпатизантите започнаха война с партийното ръководство

https://svobodnoslovo.eu/politika/demokratichna-balgariya-umira-desnite-iskat-skalpa-na-hristo-ivanov/111132 SvobodnoSlovo.eu
„Демократична България“ умира, десните искат скалпа на Христо Иванов

Симпатизантите започнаха война с партийното ръководство

"Демократична България" ще прекрати своето съществуване като коалиция, съобщи източник от политическите среди за. В очакване е, че "Да, България" ще прекрати съюза си с ДСБ в рамките на месец. Информация за събитията се потвърждава неофициално и от двете страни.

В обединението вече се наблюдават разединителни процеси, които са факт от преди последните парламентарни избори, когато ДСБ получи едно изключително неблагоприятно и унизително разпределение на депутатските мандати.

След изборите имаше и голям брой последователи на "Да, България", които се разгневиха на Христо Иванов поради съюзяването с "Продължаваме промяната".

В същото време, в социалните медии, симпатизантите започнаха истинска война с ръководството на партията. Те ги обвиниха в скрити споразумения и задкулисни договорки, както и за неясно разпределение на финансите. В интернет циркулират цитати и видеа, които понякога са извадени извън контекста, но според публикуващите ги, те са достатъчно показателни.

Критиците на Христо Иванов считат, че той трябваше да се противопостави по-категорично на сътрудничеството с ГЕРБ. След едно видео, в което Иванов говори за Бойко Борисов, последователите му открито поискаха оставката му. "Нито ще сключваме коалиция с Бойко Борисов, нито ще сключваме коалиция с ГЕРБ без Борисов, нито ще позволим на някой с красиво костюмче, доведен от международната сцена, да бъде използван като сламен човек за Борисов и неговото оцеляване", обяви Иванов.

Източник: narod.bg

 

7 Коментара

Иван Пеев

преди 10 месеца

Американското посолство организира тази вечер преврат. Внимавайте! https://glasove.com/novini/amerikanskoto-posolstvo-informira-v-sayta-si-za-protesta-sreshtu-prezidenta-dovechera

Коментирай

moitoi

преди 10 месеца

„Демократична България“ умира, десните искат НОСА на Христо Иванов...!!!

Коментирай

moitoi

преди 10 месеца

Шаманът-Чоплещият Нос- изпуши Лулата на Смрадта с Вожда-Праните Гащи!!!Хау или Хайл .по ЕВРО-атлантически е!!!

Коментирай

от мравуняка

преди 10 месеца

Мравояда извършва холокост, трябва да бъде съден за престъплвния срещу мравките

Коментирай

Симо

преди 10 месеца

Лижат задника на Боко

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.