Демократичният президент Плевнелиев ръсил мъдрост от екрана. ИскАх да го гледам, но желание нямах

https://svobodnoslovo.eu/politika/demokratichniyat-prezident-plevneliev-rasil-madrost-ot-ekrana-iskah-da-go-gledam-no-zhelanie-nyamah/54940 SvobodnoSlovo.eu
Демократичният президент Плевнелиев ръсил мъдрост от екрана. ИскАх да го гледам, но желание нямах

Може да бъде изображение с 2 души

Г-н Плевнелиев, кой ви изпрати Асен Василев?

Г-н Радев, кой ви изпрати Асен Василев?

——

Демократичният президент Плевнелиев ръсил мъдрост от екрана. ИскАх да го гледам, но желание нямах.

Между другите мъдрости добре е Плевнелиев да каже кой му изпрати Асен Василев за министър на икономиката, енергетиката и туризма в служебното му правителство през 2013 г.

Ако не сте обърнали внимание, звездата на Асен Василев изгря при небосклона на президента Плевнелиев. Факт, проверете го.

Когато Плевнелиев каже името на този, който му изпрати Асен Василев за министър на икономиката, енергетиката и туризма - тогава ще знаем кой му изпрати Асен Василев на Радев за министър на финансите през 2021.

Тогава ще знаем кой накара президента Радев да инсталира Кирил Петков и Асен Василев начело на държавата, за да я съсипят отвътре.

Защото този задкулисен кукловод е един и същ.

И тогава вече ще знаем кой системно съсипва България и я тласка към пропастта на публичните финанси и към разпада на държавата.

Изпълнителите са видни - това са ППДБ.

Поръчителите обаче е добре да се знаят.

Г-н Плевнелиев, кой ви изпрати Асен Василев?

Г-н Радев, кой ви изпрати Асен Василев?

Кръгът “Капитал” е проклятие за България.

—-

На снимката - Назначеният от президента Плевнелиев Асен Василев поема Министерството на икономиката, енергетиката и туризма от Делян Добрев - март 2013 г.

Александър Урумов

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.