ДЕНКОВ Е ОСОБЕН НАХАЛНИК. КАК НЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА ПОПИТА КЬОВЕШИ: ЗАЩО СТОИТЕ ДО ИЗМАМНИЦИ?

https://svobodnoslovo.eu/politika/denkov-e-osoben-nahalnik-kak-ne-se-nameri-nyakoy-da-popita-koveshi-zashto-stoite-do-izmamnici/120704 SvobodnoSlovo.eu
ДЕНКОВ Е ОСОБЕН НАХАЛНИК. КАК НЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА ПОПИТА КЬОВЕШИ: ЗАЩО СТОИТЕ ДО ИЗМАМНИЦИ?

 

Според мен Денков е особен нахалник. Имало напредък във върховенството на закона, вика той пред Кьовеши. С кое е напреднало върховенството? С демонстрацията, че партии могат да влияят на ВСС, за да уволнят главен прокурор, докато същите партии се уговарят как ще си пазят имунитетите в специална парламентарна комисия?

С незаконния арест на опозиционен лидер ли напредна върховенството на закона? Или с това, че по време на незаконните арести МВР излъга, че задържането се правило заради акция на европрокуратурата!?!

Как не се намери някой да пита Кьовеши: „Защо стоите до измамници, които излъгаха, че всъщност Вашата европейска прокуратура е в дъното на незаконни арести на опозицията в България?“.

С кое напредна върховенството? С това, че застреляха Къро малко след записите, в които казва „ППДБ са моите хора“? Пълно мълчание по този случай!

Или върховенството на закона напредна с убийството на един от основателите на сглобката Алексей Петров?

Ивелин Николов

afera.bg

2 Коментара

Тя пък

преди 5 месеца

Кьовеший един борец с корупцията... По въпроса с фъксините и сурсула, например, ни вопъл, ни стон. "Хляб и зрелища" е цялата работа.

Коментирай

Борис

преди 5 месеца

Ако някой си мисли,че тая Кьо/р/веши наистина се бори с корупцията е в дълбока грешка.Та нали и тя е част от прогнилата и проядена от корупция еврогейска администрация!Така,че "надежда всяка оставете!"

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.