Денков категоричен: Наши войски няма да отидат в Украйна. Никой не е поставял въпроса за пращане на сили там

https://svobodnoslovo.eu/politika/denkov-kategorichen-nashi-voyski-nyama-da-otidat-v-ukrayna-nikoy-ne-e-postavyal-vaprosa-za-prashtane-na-sili-tam/128409 SvobodnoSlovo.eu
Денков категоричен: Наши войски няма да отидат в Украйна. Никой не е поставял въпроса за пращане на сили там

Български войски няма да отидат в Украйна. Това коментира премиерът Николай Денков, след като темата предизвика напрежение през днешния ден и се стигна до искания той да бъде изслушан в Народното събрание.

„Никой не е поставял въпроса за изпращане на войски в Украйна. Самият Володимир Зеленски не е повдигал такъв въпрос. Дори и да го беше повдигнал някой, аз щях да отговоря: „Български войски там няма да отидат”, добави министър-председателят, цитиран от Нова телевизия.

Денков коментира, че ще отиде на изслушване в парламента. „Няма промяна в позициите. Това, което сме обсъдили и обсъждаме с Украйна, е военно-техническа помощ, за да могат те да имат съответната подкрепа да продължат с усилията си”, допълни той.

https://fakti.bg/

11 Коментара

Като знаем как не можете да лъжете,

преди 2 месеца

най-вероятно са ви казали да имате готовност да го направите!Пак проби докъде на натискате хората,ама този път ще газите лука и то яко! Кой ви накара да идете в Киев,англичаните ли?Недей да лъжеш,че това е самоинициатива!Вие не правите нищо без да ви се каже,камо ли да е нещо "извън пътя". Взимай Тагар Тагарински и оня жираф за перископ и занимавайте на фронта!

Коментирай

Lazcano

преди 2 месеца

Че, кой е този плъх,че ТОЙ щял да изпраща войски.България няма никаква работа в Украйна.Много малка група от самозбравили се европейски педофили имат интерес в този конфликт.Който се остави да го изпратят да се бие там ще бъде погубен.И той сам ще си е виновен за това.Русия е велика страна, и преди да бъде затрита от комунистите сме били в много добри отношения с тях.Руснаците са наши братя.И винаги ще бъдат!!!!

Коментирай

Ана

преди 2 месеца

Този човек непрекъснато лъже-както излъга за Шенген ,така и сега.

Коментирай

#идиоти вън

преди 2 месеца

Като го гледам на снимката, много ми се иска да му вярвам но не мога, а и като си спомня приказките му за шенген, страх ме хваща!!!! И колко да му тежи думата, кото е връткащ се премиер до 6ти март?!?!?

Коментирай

Борис

преди 2 месеца

Кой ти вярва,бе келеш?Ще ти подпръдне Галя и ще се посереш!А най-ще се омажеш ако ти нареди да дадеш личен пример!

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

- По какво се различава опитния от неопитния специалист? - Неопитният не умее да работи, а опитният умее да не работи.

Коментирай

А за какво

преди 2 месеца

А за какво беше в Украйна бе, петераст!!

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

- Пено, ш'та пребия! Що си правила свирки на комшията? - Нали каза, че лошо ги правя! Уча се, бе! ---- На гишето в КАТ: - Къде мога да изкарам курсове за танк или БТР? - А бе карай така, кой ще те спре!

Коментирай

Попов

преди 2 месеца

Обиколи ли 3-4 места в България поне да видиш как живеят хората в провинцията? Сигурен съм, че нямаш и не искаш да имаш представа за това. Заслужено ще патиш в бъдеще! Пързаливо Lайно!!

Коментирай

Рус

преди 2 месеца

Червена шапчица, ти си била много възрастна бе.

Коментирай

Мишо

преди 2 месеца

В днешната политика се използват различни думи с едно и също значение с цел ЛЪЖА. Този мърсол е казал че няма да изпраща войска но може да изпрати логистика, опълчение, полиция, жандармерия, което е пак войска, завоалирано с други думи. Така че, очакваме изненади. Не случайно изпражнението е в киев.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.