Денков отпадна за САЩ

https://svobodnoslovo.eu/politika/denkov-otpadna-za-sasht/126716 SvobodnoSlovo.eu
Денков отпадна за САЩ

Премиерът Николай Денков няма да лети за САЩ, съобщиха за „Труд news” от Министерски съвет. Оттам обясниха, че предстои друга важна командировка на премиера през седмицата, за която ще дадат информация на по-късен етап. Съобщено бе, че министрите, които ще пътуват за САЩ няма зда летят в правителствения самолет.

Засега съобщение за командировка в САЩ има единствено от икономическото министерство. В него се казва, че министърът на икономиката и индустрията Богдан Богданов и неговият заместник Николай Павлов заминават на работно посещение в Съединените американски щати утре. От министерството посочват и програмата на двамата министри - в столицата Вашингтон те ще проведат срещи с представители на Групата на Световната банка, Търговска камара на САЩ, както и с представители на международни корпорации в сферата на автомобилната индустрия, логистиката, високите технологии и производството на системи за съхранение на енергия. Предвижда се да бъдат обсъдени въпроси от общ интерес в областта на икономиката и инвестициите.

trud.bg

11 Коментара

Правилно!

преди 2 месеца

Хайде да отпадне и от България. Кой го иска?

Коментирай

nene

преди 2 месеца

Провалихте му екскурзията на човечеца, сега вместо да злорадствате, би следвало поне да помогнете с измислянето на мноого важната друга командировка - виждате, че хората са в затруднение.

Коментирай

Хаха!

преди 2 месеца

Денков, Денков, стана за смях и на кокошките!

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Язък за критиките... Баси управляващи, баси опозицията...

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Лияна Панделиева скочи на Андреа Банда Банда заради БНТ -- Денков, вземи нещата в свои ръце... Абе, къде е Дебора с 400 шева...

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

- Абе, защо вие политиците считате обикновените хора за идиоти? - Защото са гласували за нас! --------- Политиците отиват при народа само при голяма нужда!

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Съдията: - Кажете? - Вкара ме в леглото и жестоко ме оскърби! - С какви действия? - С бездействие!!!

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

- Сине, кога ще се жениш? Остаря вече! - Не мога да си намеря булка, тате! - Тарзан в джунглата намери, ти във Фейсбук не можеш! ---- - Трева ли си пушил? - Не бе тате, как може? - Аз не съм баща ти. Аз съм кучето. - Уф бе Шаро. Изкара ми акъла!

Коментирай

Майна

преди 2 месеца

Макрон заяви при посещението си в Швеция, където избяга ,когато фермерите протестираха и където се беше пременил с фрак на ,,кралска вечеря,, ( докато фермерите хапваха сандвичи , стоейки денонощно на протести за ПРАВАТА СИ , че Франция е готова да предостави на Брюксел ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ! Разбрахте ли?! Ядрено оръжие( само Франция има и е подписала сума ти документи и гаранции за притежанието им ) ще предостави на невоенния ЕС! Тогава какво е ЕС?! Тогава за какво изобщо говорим?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.