Денков пред министрите: Да се абстрахираме от всякакви емоции и да продължим да работим

https://svobodnoslovo.eu/politika/denkov-pred-ministrite-da-se-abstrahirame-ot-vsyakakvi-emocii-i-da-prodalzhim-da-rabotim/129786 SvobodnoSlovo.eu
Денков пред министрите: Да се абстрахираме от всякакви емоции и да продължим да работим

„За управлението на една държава значение имат само решенията, които се взимат от Министерския съвет, Народното събрание и другите институции. Трябва да се абстрахираме от всякакви емоции и да продължим да си вършим работата. Продължаваме да работим, докато бъде избрано друго правителство”.

Това каза министър-председателят в оставка Николай Денков преди днешното заседание на Министерския съвет. На него обаче не присъстваше вицепремиерът Мария Габриел, която по-рано поиска публично извинение от ПП-ДБ.

"Днес имаме да обсъдим 43 точки. Продължаваме да работим, както досега, докато бъде избрано ново правителство", заяви премиерът в оставка.

trud.bg

1 Коментара

Посетител

5 months before

Забелязах, гледайки по БНТ, че камерата много старателно не показа лявата на денков страна на масата, че да не се вижда липсата на Гаргамелка... И въпреки това, за един кратък миг празното ѝ място се мярна...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.