Денков, препоръчвам ти Гинко билоба 3 пъти дневно! Най-приятелски!

https://svobodnoslovo.eu/politika/denkov-preporachvam-ti-ginko-biloba-3-pati-dnevno-nay-priyatelski/136688 SvobodnoSlovo.eu
Денков, препоръчвам ти Гинко билоба 3 пъти дневно! Най-приятелски!

Гинко билоба! ППДБ имат спешна нужда от Гинко билоба и ако това не им помогне - от още по-спешно пенсиониране! 

Денков за Борисов: "След като свали нашите две правителства..."

Денков е роден 1962 година. Тоест тази година ще навърши 62 години. Нормално е на тези години основно да ти се пътува (в чужбина - мечтата на пенсионера), както и да забравяш много... Затова са измислили и Гинко билобата. Пие се от 40 до 120 мг три пъти дневно. 

А останалите, които нямаме нужда от Гинко билоба си спомняме че:

1. Първият кабинет франкенщайн между ПП, ДБ, БСП и ИТН падна, защото СЛАВИ ТРИФОНОВ си оттегли подкрепата. Тогава ПП купуваха депутати на ИТН за милиони - справка Виктория Василева и Радостин Василев. ГЕРБ им разкривахме далаверите и им гледахме сеира. 

2. Вторият кабинет изцяло от ППДБ (с едно министърче на ГЕРБ) бе свален от САМИЯ ДЕНКОВ, защото той си подаде собственоръчно оставката пред 49тото Народно събрание. Ако не я беше подал, можеше още да си е премиер, защото аз единствен в ГЕРБ исках да си ходи. 

Денков, препоръчвам ти Гинко билоба 3 пъти дневно! Най-приятелски!

P.S. Денков, Борисов те избра за премиер, не те свали! Ако не беше Борисов, още щеше да мишкуваш в Министерство на образованието. 

Делян Добрев

4 Коментара

Ххахахха

3 months before

Бузестото , хасковско бандитче става все по-нагло.

Коментирай

jvg

3 months before

Каунят енергетик, без ден стаж или образование като такъв, мъцнал нещо. Я и ние да припомним - кой прекрати договора с Газпром един ден, преди да изтече, за да могат руснаците да си искат неустойката? Кой мяукаше, че България има три варианта на защита по делото с Газпром, и в нито един от тях не се предвижда плащане?

Коментирай

овенко дамугонабутев саборетинов - съвременен комсомолец

3 months before

И три пъти на ден да онождат ники.

Коментирай

Финли

3 months before

Прословутата герберска наглост.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.