Денков ще е готов на всичко, за да може в бъдеще да си осигури позиция извън България

https://svobodnoslovo.eu/politika/denkov-shte-e-gotov-na-vsichko-za-da-mozhe-v-badeshte-da-si-osiguri-poziciya-izvan-balgariya/129919 SvobodnoSlovo.eu
Денков ще е готов на всичко, за да може в бъдеще да си осигури позиция извън България

Гледам и слушам Денков и си мисля, че огромната амбиция и кариеризмът на Денков спокойно могат да бъдат използвани от ГЕРБ за разпадането на патологията ПП! Преди използваха Асен за това разцепване, но сега му кръцнаха главата. И Денков би могъл да бъде новото оръжие за взривяването на ПП. Напрегнат докрай за напредване, със свръхамбиция, която би могла да бъде ползвана като оръжие.

Денков ще е готов на всичко, за да може в бъдеще да си осигури позиция извън България. Ще бъде готов да съдейства за всякакво правителство, което му дава възможност да обговаря свои лични контакти на международно ниво. Денков е достатъчно умен, за да разбира потъването на лодката, в която плава, затова нищо няма да го спре да заеме позиция, която ще му позволи да хвърли пояс в чужбина за своето спасение. Това ще създаде конфликт в редиците на ПП. Денков остава, Асен си отива… Денков иска да пътува! Ще бъде готов на всичко, за да пътува. Включително на предателство.

Калина Андролова

14 Коментара

Бля, бля

преди 1 месец

Денков бил достатъчно умен ? Ама сериозно ? Нито е умен ,нито е хитър . Просто е един кариерист жадуващ за службица, където да завърши кариерата си ,която дори не е негова ,а на жена му ХАХАХА по жалък премиер не сме имали откакто се помня ,а аз съм на доста години . Бил умен ? ХАХАХА

Коментирай

Майна

преди 1 месец

То ,Андрлова, това не е предателство, защото е ,,Вероюто, на предателя , сега ще се откроят най- ловките ,,предатели,,.., а цялата сглобка е ,,сглобена,, от такива..

Коментирай

Бля, бля

преди 1 месец

Да ти кажа майна ,че смятах ,че предателството е най долното човешко падение ,но имайки предвид индивидите от сглобката мисля, че има и по долно падение , за което дори няма дума за него.

Коментирай

Олеся Zelle

преди 1 месец

Дано другите ни " хакаДемици" не са таквиз плужеци и мекотели. Ега ти-тая е човек без грам состойнство и чест! А тръгнал да говори,че го прави за благото на народа Сапунь....сапунь.....академик

Коментирай

Майна

преди 1 месец

,,Бля, бля,, , завиждам ти , че си в Родината, честно..Но всеки е имал избор, да не се оплаквам- сам съм го направил( не мисли, че съм се отказал от нея!) Но преди време гледах едно видео на Морфи Скарлатов, за ,,таурегите,,- синеоките воини на пустинята, та, германците са кръстили Таурега на тях- изследвали са гените им и се оказва, че са най- близки до българските! Ха..Освен това арабите наричат българите бур(д)жани , а Европа Бур(д)жания .... Та , кои сме ние..? На нашата библия са се клели крале.., на нашата..И що така сами се омаловажаваме..? Та погледни и ,,руските,, елити с какъв произход са?..Защо се омаловажаваме..?

Коментирай

Бля, бля

преди 1 месец

Така ти се стекъл живота да не си в България. Преди много години ,след 90те щяхме да се изнасяме от България ,но после решихме ,че от там където ни е хвърлен пъпа по хубаво няма и останахме . Да чукна на дърво децата са свестни ,образовани със собствен бизнес и не не не съм бил партиен секретар ,не съжалявам че си останах в България. Е останах сам ,но пък дъщерята ми даде внучка и внук ,които искрено ме радват . Сигурно и ти ще се завърнеш в България ,по хубаво от Родината няма ,каквато и да е ,каквито и боклуци да я управляват. Ами подценяваме се , защото пропагандата проми мозъците на 3 поколения ,дори и на моето поколение донякъде . Нали знаеш как пренаписаха новите историчари историята ни ,изкараха революционерите ни и борците против фашизма терористи . Няма скоро да изправим глава. Желая ти да се зав рнеш скоро в България.

Коментирай

Майна

преди 1 месец

Жив и здрав ,,Бля, бля,, ! Дано нашата любов към Родината да я ..вкореним с гените в децата си и с езика си- български!!! И друго да ти кажа- нека моя ,някога любим професор Иво Христов, който ме ,,просвещаваше,,( такъв беше за мен) ме извини..- все пак ,,попораснах,, , работих и ,,узрявах,, извън Родината - не 20% от българите са будните! Статистиката е направена от друг , преди него на база на световни събития , преобръщащи историята- между 20-30 % ( без национални определения) Хората толкова си приличаме .., хм. Залагам на будните, борбените, достойните..И на Иисус и Бог( не съм религиозен, не са ме ..въвеждали..) Но пътят е сърцето( Бог!) Да спра , че май звучи..сантиментално.

Коментирай

Бля, бля

преди 1 месец

Жив и здрав и ти бъди ! Озверяхме малко ,но е естествено при 35 години разделение на обществото. Когато навремето казваха "разделяй и владей ,не бях много на ясно ,както и за хляб и зрелища " е вече 35 години съм наясно. Лека вечер.

Коментирай

Чичо

преди 1 месец

Искрено се надявах повече хора да разберат що за мижитурка се прави на премиер! Още като министър на МОН използвА намалението да се произведе "академик"! Подобно на оня невидим "генерал", произведен като такъв само защото службата му го изисквала! Още тогава трябваше на много хора да им светне лампата! Сега непременно искал пост, който да му позволява да попътува! Толкова наглост на едно място трудно се подминава. За съжаление другарят-нарцис Боци не е нещо повече - той пък как се радваше на еполетите - потрес! Та, заразно нещо е кариеризмът!

Коментирай

Борис

преди 1 месец

Ами то един плъх,макар и сапунен "академик"е готов да изгризе и събратята си-плъхове,за да се докопа до по-добро място в клоаката!

Коментирай

Борис

преди 1 месец

Ами то един плъх,макар и сапунен "академик"е готов да изгризе и събратята си-плъхове,за да се докопа до по-добро място в клоаката!

Коментирай

МОЛЕЦА ДЕНКОВ КвазиАкадемик

преди 1 месец

Извинете, но този/това наричате плъх, но той е нещо по- гадно и вредно - МОЛЕЦ. Вижте му аптропологията. Чуйте прикрития мрънкащ гласец. Как се крие в сенките това същество един същински образ на тъмната страна на силата император Палпатин, кой ле е неговия Дарт Вейдър? Кой от ПП ще стигне до катарзис и ще помогне на България да се освободим от тях

Коментирай

Настапир,Криптомир,Педерасомир Педофил АНАЛниев - син на нора аналниева комунистката.

преди 1 месец

Като го гледам този младши асистент деменков , виждам пласт, сопол , но не и човешко същество и си спомням Ботев :за ........изяжда си и лайната.

Коментирай

Финли

преди 1 месец

Гледам го как се държи в Брюксел не ходи, а направо подскача от радост, че вече е там, където му е мястото! Представям си как се бори за България!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.