Денков: Уволних зам.-министъра Темелакиев, ще обсъдя оставката на министър Калин Стоянов с вицепремиера Габриел

https://svobodnoslovo.eu/politika/denkov-uvolnih-zam-ministara-temelakiev-shte-obsadya-ostavkata-na-ministar-kalin-stoyanov-s-vicepremiera-gabriel/121281 SvobodnoSlovo.eu
Денков: Уволних зам.-министъра Темелакиев, ще обсъдя оставката на министър Калин Стоянов с вицепремиера Габриел

Вместо футболен празник, вчера наблюдавахме грозни сцени на насилие. Заради БФС наблюдавеме упадък, хаотичните действия допълнително нагнетиха напрежение, грешки на МВР и СДВР също събраха на едно място враждуващи агитки. Това каза пред журналисти в Министерски съвет премиерът Николай Денков.

„Изпратих писво до УЕФА и контралната им комисия, за да чуя тяхното мнение.  Уволних зам-министъра на МВР Темелакиев. Възлагам на Живко Коцев за разсладването на насилието от полицаи. Ще обсъдя оставката на министър Калин Стоянов с вицепремиера Габриел”, добави още Денков.

"Нямам критики към министъра на спорта. СДВР и МВР и Общината трябва да създадат организация. Определена неадекватна оценка на обстановката има и от страна на министър Калин Стоянов, допълни премиерът. Коментарът на Стоянов бил, че нищо особено не се е случило", заяви Денков.

"Няма да взема нито едно решение, което не е разумна за държавата. Искането за три дни за отнемане на дерогацията е вкарване в капан, няма да се поддам на извинане на ръце от ДПС и ГЕРБ. Те могат да свалят правителството, нека да го направят", каза Денков.

trud.bg

1 Коментара

Борис

8 months before

О,сапунений мехурю!Обсъди оставката на МВР-недоразумението с Галя,Тиквата и Бялата мечка!Боклук недомаслен!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.