Доц. Киселова: Ако се опитваш да играеш с Борисов по неговите правила, той ще те надиграе

https://svobodnoslovo.eu/politika/doc-kiselova-ako-se-opitvash-da-igraesh-s-borisov-po-negovite-pravila-toy-shte-te-nadigrae/109905 SvobodnoSlovo.eu
Доц. Киселова: Ако се опитваш да играеш с Борисов по неговите правила, той ще те надиграе

"Това е поредното усилие да бъде забавено всичко. Забавят възможността да се премине към същинската работа на Народното събрание. Всяка една от двете страни иска да се опитат да надделеят в преговорите и оттам да доминират не само в правителството, но и в рамките на Народното събрание. Комисиите, респективно законодателната дейност стават заложници. Все още върви премерване на силите между първите и вторите."

Това заяви пред БНР преподавателят по конституционно право доц. Наталия Киселова.

ПП подцениха председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, а държанието на ДБ показва "онази предпазливост, която трябваше да имат и ПП", посочи доц. Киселова.

"Ако се опитваш да играеш с Борисов по неговите правила, той ще те надиграе. Затова трябва да се играе по правилата на Конституцията", подчерта доц. Наталия Киселова.

Евроком

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.