Договорено с ГЕРБ!!! Възрожденец - стана синоним на глупав човек! Доказано.

https://svobodnoslovo.eu/politika/dogovoreno-s-gerb-vazrozhdenec-stana-sinonim-na-glupav-chovek-dokazano/112780 SvobodnoSlovo.eu
Договорено с ГЕРБ!!!  Възрожденец - стана синоним на глупав човек! Доказано.

Подлеци! И мерзавци.

Саботажът на Референдума го направи ръководството на Възраждане и лично лидерът им! Извършен беше чрез предумишлено вкарване на правни пороци в документите, каквато е практиката на работа в ОПГ ГЕРБ. Случи се след лично и изрично разпореждане на Борисов, който пък търгува вътрешното си влияние с лидери в ЕС, срещу отмяна на наказателното преследване срещу него.

Това е всичко! Остава да го осъзнаете.

Предупредих ви! Но и сега не мога да ви кажа повече.

За вечна памет на насрания от "Възраждане" Референдум за запазване на лева, пророкът спасител на лева Костя Възрожденски, ще организира манифестация на жълтите павета под лозунга: "Тъпаци от всички градове, съединяваме ви!" Договорено с ГЕРБ!!!

Възрожденец - стана синоним на глупав човек! Доказано.

Николай Марков

26 Коментара

Да бе

преди 4 месеца

Марков, направо се осираш .

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 4 месеца

Марков, прекаляваш!

Коментирай

Жоро

преди 4 месеца

Което е курва на Бойко, това е всеизвестен факт.

Коментирай

Жоро

преди 4 месеца

Което е курва на Бойко, това е всеизвестен факт.

Коментирай

крокодилски сълзи

преди 4 месеца

Марков на 12.05 пред Евроком, Делници - "Работя за да НЯМА правителство. Правителство НЕ трябва да бъде създадено защото ще ни вкара във война. Нищо фатално няма да се случи, ако правителство не бъде сформирано. И бюджет ще има и пари за пенсии ще има". Марков - 26,05. пред БНР - "Правителство трябва ДА има за да не останат пенсионерите без пенсии. Едни нови избори нищо няма да променят" Интернет помни всичко. Всеки с два клика може да намери и да чуе със собствените си уши, що говори Марков. Марков, къде работеше? Нов Български Университет....................Дзак Сорос баща и син

Коментирай

И.Тотев

преди 4 месеца

Всички умни и нормални българи знаят, че К. К. (Костадин Курвата) е мазен и долен ДВУЛИЧНИК!

Коментирай

наблюдател

преди 4 месеца

Всеки ден троли в мрежата, бая каймета ще да е прибрал. Марков е мекере на ДПС. Да се знае и помни.

Коментирай

инспектор дюдю

преди 4 месеца

Доколкото се разбира според автора, Борисов е дал разпореждане на Костадинов да направи предумишлена провокация с неправилна формулировка за да бъде неуспешен референдума за еврото. Борисов и Костадинов работят задкулистно? Изглежда Марков е много близък с двамата играчи и те му се доверяват? Много недомлъвки както винаги, интервютата които впечатляват и писания които завършват с ' който разбрал, разбрал". Фантазията остава за аудиторията.

Коментирай

Марко Тотев

преди 4 месеца

На презконференция на Възраждане стана ясно, че референдума е отхвърлен без обяснения, не се споменава за поставен неправилен въпрос, правни точки или нещо подобно. Откъде ги изсмуква тези неща Марков, подсказва едно - източниците на заплащане за излъчване на подобни материали и кой е заинтересован. А това, че се обиждат като глупави повече от 600 хиляди души от преподавател в университет идва в повече. Зачестяването с материали срещу Костя Възрожденски около решението за референдума показва впягане на утвърдени "борци за справедливост" с точните статии.

Коментирай

777

преди 4 месеца

Израждане събира същите боклуци, които събираше волната бяла златка.

Коментирай

Don't Cry For Me Argentina

преди 4 месеца

Тук имаше един колега, чието име не си спомням, но той разкри подмолните действия на Марков и Гунчева още преди месеци и директно ги обвини, че са платени провокатори. И двамата така неистово жадуват да удавят партия Възраждане и лидера й , ако могат в капка вода. Днешните полюции на долното ченге Марков го потвърждават. Чудно ми е как спи с толкова обременена съвест. А, да, той отдавна е продал и съвестта и честта си и в очите му се отразяват само финикийски знаци. Червената шапчица би казала - ти си пухльо, Марков. А пухльо е комбинация от пу@кa и мухльо. :-)

Коментирай

Иванов

преди 4 месеца

Костадинов и Възраждане са единствените, които се борят срещу американския диктат. Всеки , който търси начин и форма да го критикува е платен. Същото правиха и срещу Нинова, която е далеч по-умерена от Костадинов, но също против продажните партии.

Коментирай

Иванов

преди 4 месеца

Нашите господари издирват авториетни личности и после ги вкарват в схемата. Обяснението на Марков по случая е толкова нелогично, пък Гунчева направо се беше оляла. ПРАВНИ ПОРОЦИ В ДОКУМЕНТИТЕ, майтап и предупреждения. Ние също имаме глави на раменете си г-н Марков. както се вижда така скоростно са ни подкарали от посолството. Остава да обявим побратимяване с украинците, тези които са на каишката на Хегемона и да обявим война на Русия. Ние плюнките, с 2-3 милиона народ, останалите са недъгави старци, каквито гледам да се люлеят по скапаните ни тротоари и агресивни цигани. Та ще ги победим руснаците, в името на кретенската ни привързаност към американските и френските ценности. Лудостта вече е МАСОВА. Хората те предупреждават Марков, да не кажеш един ден че и ти не си разбрал.

Коментирай

Vito

преди 4 месеца

Какъв саботаж какви пет лева?!? Алчният "политически елит" просто иска цялата власт и пари за себе си, как така простият народ ще има право да се изкаже по въпроса.

Коментирай

₩₩₩

преди 4 месеца

Какво става, разбрахте ли се в ОФ клубчето на мангала от варненските панелки за Марков? Последно какъв е, соросоид, руски шпионин, нещо от ДПС? Кажете сутрин в петминутката на мангалчето да се помоли за бонус от тиквата, демек Сополя, че да си позволите психиатри.

Коментирай

Филип Фотев

преди 4 месеца

В сайт днес имаше фотос от пресконференция на Копейкиновата тайфа, относно казуса с референдума. Вижте физиономиите на тези хора - те наподобяват зомбита, от които струи силното желание за власт и популярност и вложеният в тях чип е нанесъл по лицата им еднакво изражение, подобно на автоматизирани индивиди, продукт на една и съща лаборатория. Който има що-годе познания за психика ще види това и ще се замисли какво очаква сдтрадалната ни България, ако тези индивиди се доберат до властта. При Копейкин нещата са по-видими и релефни, защото имат за импулс етимологични причини в собствения му произход и генезис. Както беше казал един класик - винаги, когато в общественото пространство стъпи отявлената и амбициозна посредственост, се появяват и неистовите крясъци на "спасителите"-месии и техния патриотизъм!

Коментирай

Баба Костадинка

преди 4 месеца

И за теб ще дойде Видовден,Марков!

Коментирай

Филип Фотев

преди 4 месеца

В сайт днес имаше фотос на пресконференцията на Копейкин, относно казуса с референдума. Вижте какво говорят физиономиите на копейкиновата тайфа - истински зомбита, понесени от амбицията за власт и популярност, едни невероятно посредствени хора, по чиито лица еднаквият чип е нанесъл едно и също изражение. Който има що-годе познания за психика и манталитет, ще види и ще се замисли какво очаква страдалната ни България, ако тези автоматизирани същества се докопат до властта. При Копейкин тази трудно сдържана жажда за лостовете на властта е по-релефна и видима, защото има етимологични причини, свързани с произхода и родовия генезис. Или, както беше казал един класик - когато в общественото поле навлязат силно посредствени и амбициозни индивиди, веднага се появяват и кресливите призиви на "месии-спасители" с техния одиозен патриотизъм.

Коментирай

наблюдател

преди 4 месеца

Филип Фотев, масовия профан никога няма да те разбере. Същата тази маса няма и да осъзнае, че подпомага собствената си гибел, която вече е в ход.

Коментирай

#koй

преди 4 месеца

(Предупредих ви! Но и сега не мога да ви кажа повече. ) #Koй , #Кой да ни светне в мозъчните глъбини.#Kooooooй

Коментирай

Бай Иван

преди 4 месеца

Гледам тука някои упражняват красноревчието си върху "Възраждане" и "Атака" и удобно забравят, че това са единствените партии (и лидерите им), които назовават нещата с истинските им имена! Всеки, който се опита да защити българския интерес, мигом се обявява за русофил и путинофил от "правлните" медии подчинени на Посолството! На всеки може да му измислите и намерите някакви кусури и да го обявите, че не става. Ние българите затова сме на тоя хал. Волен не ви допадаше, че пиел и бил скандалджия, а сега Костадинов не ви допада! Е тогава гласувайте си за Бай .уй та да ви такова с 200 или за ПП-та , ДБ-та и другите дупета! Лошото е, че ножа е опрял до кокала и сега не само ще ни таковат с 200, но и ще изпратят синовете ни да се бият с руснаците, като свършат укрите! Още по лошото е, че накрая руснаците може да им писне и да развъртят термоядренната тояга и кой оживее ще завижда на умрелите!

Коментирай

Иванов

преди 4 месеца

Много дебили има в тази наша държава и затова сме на тоя хал. Абе пичлемета, вие чужди источници не ползвате ли, историческа култура хич ли нямате. Янките избиха повече от милион в Ирак, колко избиха в Сирия, колко в Афганистан, където клечаха цели 20 годуини. Ами бомбардировките на Югославия на Белград, деца ли бяхте по това време. Какъв УЙ правят у нас с четирите си военни бази, отбраняват себе си ли или филанкишията, и какво правят със всичките си 800 бази по света. То бива да си тъп, но и да парадираш с тъпотата си. Янките продължават да крадат сирийския петро, ама това в БТВ и Нова няма да го видите НИКОГА.

Коментирай

Бай Иван

преди 4 месеца

Така е, но средствата за масова дезинформация набивват в главите на хората друго. Само да не припомняме в Корея колко милиона избиха. Наскоро четох спомени на някакъв американски пилот, който разказва, че накрая на войната се чудели къде да си хвърлят бомбите, че всичко било вече разрушено! Подобно е положението и с войната във Виетнам, но там благодарение на Руснаците си счупиха зъбите и накрая позорно се изнесоха!

Коментирай

Мария

преди 4 месеца

Не мога да си простя ,че съм вярвала на Марков и Гунчева,хубаво говорят а душите им предателски,за колко сребърника се продадоха ?

Коментирай

Бронхилда

преди 4 месеца

Марков, Марков...мислех те за умен мъж! Жалко, ти си едно огромно, платено разочарование...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.