Докато не спрат да ни прожектират от телевизора шпиони, работещи на свободен авторски договор, няма да се подредят нещата. Няма как, просто!

https://svobodnoslovo.eu/politika/dokato-ne-sprat-da-ni-prozhektirat-ot-televizora-shpioni-raboteshti-na-svoboden-avtorski-dogovor-nyama-da-se-podredyat-neshtata-nyama-kak-prosto/27034 SvobodnoSlovo.eu
Докато не спрат да ни прожектират от телевизора шпиони, работещи на свободен авторски договор, няма да се подредят нещата. Няма как, просто!

За пореден път преди малко изслушах разузнавача от Ленинското управление на МВР в София, отдел „Държавна сигурност“, Николай Радулов и отново се замислих, какво е разстоянието от другаря Ленин до другаря Костов? Два пръста? Седем кила? Или една найлонова торба пълна догоре с безочие?

Тази ДС калинка от тежък соц-кариерист, изненадващо след промените става “лектор” в НБУ, а после главен секретар на МВР при Иван Костов. Наскоро пък беше в ИТН при Слави, а после се отцепи и отиде при Киро и Асен.

И си мисля. Кой е този човек? За кого разузнава последно? За Григор Шопов или за Орлин Алексиев? На кого се е възхищавал повече, на другаря Андропов или на другарката Костова? На Байдън или на Венко Сабрутев? На Лена или на шефката на “Гробищни паркове”?

Докато не спрат да ни прожектират от телевизора шпиони, работещи на свободен авторски договор, няма да се подредят нещата. Няма как, просто! Щото нали сами разбирате, че някак си не върви да си на трудов договор при руснаците, на граждански при американците и на хонорар при някой психо-аватар, като Гошо Семерджиев.

Объркани хора. Хора, които не помнят най-важната думичка за тях. Родина.

Между другото. Вие въобще да сте чували през последните години някой да говори за Родина?

Няма й да чуете.

Васил Петев

afera.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.