ДОНАЛД, ДУШКО, СПАСИ МЕ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/donald-dushko-spasi-me/13353 SvobodnoSlovo.eu
ДОНАЛД, ДУШКО, СПАСИ МЕ!

Епистоларната проза на Онуй беше изпратена по Каракачанката до бай Доналд отвъд океана. Няма как да не се потреса душевно при мислената картинка "Онуй пише писмо на Тръмпи": изплезен език, оцъклени очи, треперещи ръце, задраскани думи и писане десет пъти на писмото....но важна е целта!

Личните писма между тъмен балкански субект, изживяващ се като премиер и американския президент, някак си не ми се вписват в дипломацията, но може пък и аз да не разбирам, знае ли човек? Може и бай Доналд да прочете писмото /отплесвам се в размисли дали същото е на английски, че ако писменият му е като говоримият, жална му майка на писмото.../, но не е много сигурно, освен ако не иска да се поразведри и посмее.

Най-вероятно съдържанието на писмото убеждава бай Доналд, че той - Онуй, му е вярно до гроб, маха с опашка и е готов три пъти да се претърколи при устна заповед отвъд океана. Като насреща иска само още кокалчета, в случая - подкрепа за властта си. Че нещо му се клати....А може и да обещава колко още авансово ще плати за нови самолети и евентуално самолетоносач, да си имаме....след половин век!

Излагацията на Онуй винаги е на световно ниво, не можем да му го отречем. Бог да ни пази от дебилите!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.