ДСП ИЛИ БСП - СЪВСЕМ НЕ Е ЕДНО И СЪЩО

https://svobodnoslovo.eu/politika/dsp-ili-bsp-savsem-ne-e-edno-i-sashto/8631 SvobodnoSlovo.eu
ДСП ИЛИ БСП - СЪВСЕМ НЕ Е ЕДНО И СЪЩО

През 2013 година Борисов и Пеевски започнаха процеса на превръщането си в едно цяло. Беше светкавична процедура, дори не процес.

За една нощ Пеевски предостави за пълно ползване цялата си медийна гнус, а от своя страна всеки, който отидеше при Борисов да иска нещо, беше препращан при Пеевски. А да получиш обществен ресурс без да отидеш при Бориесов, а от там при Пеевски, беше абсолютно невъзможно.

Буквално за броени месеци Пеевски се превърна във фигура, разпределяща "порциите" в държавата. В същото време Борисов затъна в така мечтания си медиен комфорт.

После се явиха общите им икономически интереси , всъщност ИНТЕРЕС. А именно - да притежават държавата. Нищо да не може да се случи без тях. Оглеждаха подробно всеки бизнес и в който видеха потенциал, немедленно отиваше под ножа. И те ставаха все по-приказно богати, като деляха богатството си с придворните от типа домусчиеви ит.н.

После се сетиха, че понеже извършват явно престъпление им е необходима цялата съдебна система. И я придобиха. Хора с ниски чела, но с висока степен на търпимост към тях бяха изтласкани в съдебната власт, така щото да направят престъпленията им ненаказуеми.

После започнаха да "отстрелват" непокорните, т.е. тези, които не бяха готови да се разделят с 50% от собствеността си.

Останаха два дразнителя - Радев и гражданското общество. Имаха план как да ги смажат напълно и тях, ама не им стигна времето.

В същото време , Борисов организира и проведе три несполучливи опита за преврат в БСП срещу Корнелия Нинова . Защото в пъзела на всевластието остро му липсваше "опозиция" , която да владее и управлява ЛИЧНО!

Не е моята "бира" Корнелия Нинова, но тя оцеля. Тя се пребори, макар да късаха живо месо от партията й.

От друга страна, една социална партия в страната е истински необходима, особено като се има предвид, че настоящите профсъюзи са си едни истински мафиотски синдикати от най-чист вид. И затова лява партия не само има място, но и е необходима на България в момент.

И сега, днешният въпрос. От чия подкрепа могат да се възползват, без да изневерят на избирателите си, протестните партии. И най-вече Има такъв народ.

Подкрепата от ДПС е токсична, тя е недопустима, самото ДПС дяде явно да се разбере, че не само не се разграничава, но се обединява със своя Пеевски. ДПС е именно онова, от което ние трябва да се отървем, но и да го накажем и изпратим в забвение.

И единственият възможен компромис е БСП. Политически компромис на идеи, защото това БСП не е било и не е съучастник на управлението герб-дпс.

Воденето на разговори с двете партии, не е демократичен израз, а по-скоро крие задкулисие.

ИТН могат да приемат гласове от ДПС, само след като са си подсигурили избирането на кабинета от "своите" в това число и БСП.

Другото е партньорство с най-мерзката група, стояща плътно зад Пеевски.

А след партньорство с Пеевски...., знаете къде се стига!

Диана Дамянова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.