Е, ДОЙДЕ ВРЕМЕ и за тази битка! Фандъкова трябва да си ходи!

https://svobodnoslovo.eu/politika/e-doyde-vreme-i-za-tazi-bitka-fandakova-tryabva-da-si-hodi/6706 SvobodnoSlovo.eu
Е, ДОЙДЕ ВРЕМЕ и за тази битка! Фандъкова трябва да си ходи!

Е, ДОЙДЕ ВРЕМЕ и за тази битка!

Фандъкова трябва да си ходи! И не казвайте, че не ми е работа на мен от Видин, или на БОЕЦ, като гражданска организация да искаме оставката и.

София е столица на България и като българи всички тряба да се борим да си върнем столицата от лапите на мафията.

Последният протест с искане оставката на Фандъкова също бе организиран от БОЕЦ. Почти 100 протеста и акции в столицата през изминалите осем години също бяха организани от БОЕЦ.

Фандъкова, а преди нея Борисов от дълги години превърнаха София и столичната администрация в крепост на корупцията и мафията, в хранилка от която точеха стотици милиони от нашите пари, в убежище за техните калинки и корумпета.

Само преди няколко седмици Фандъкова назначи бившият главен секретар на МВР, Ивайло Иванов за шеф на столичния инспекторат. Този трябваше отдавна да е в ареста за полицейското насилие, за което носи лична отговорност, вместо това бе настанен на столичната "софра" с тлъста заплата и отговорна работа чрез която да продължи в мутренски стил да крепи пази властта на мафията.

От днес БОЕЦ започнахме разговори и подготовка за протести с цел оставката на Фандъкова.

Преди нея обаче трябва да си ходят Гешев, Цацаров, Кошлуков, ВСС и СЕМ.

Битката продължава!

#БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.