Е, такова нещо не се случва дори и в африканските държави. 6 минути агитация от националната телевизия на Бойко Борисов

https://svobodnoslovo.eu/politika/e-takova-neshto-ne-se-sluchva-dori-i-v-afrikanskite-darzhavi-6-minuti-agitaciya-ot-nacionalnata-televiziya-na-boyko-borisov/6731 SvobodnoSlovo.eu
Е, такова нещо не се случва дори и в африканските държави. 6 минути агитация от националната телевизия на Бойко Борисов

Е, такова нещо не се случва дори и в африканските държави. 6 минути агитация от националната телевизия на Бойко Борисов. И се напънах да я излушам.

Като познавам този човек, като зная кой е, как стигна до тук. Като знам че по душа е криминален тип и измамник.

Има хора, които поради дадени обстоятелства им се случва да извършат криминално деяние. При Борисов това не е така. При него няма нищо политическо. Просто един як криминален тип избран от хора зад кадър да извърши определена мръсна работа.

Много е интересно развитието на този случай във времето, но това ще е тема на друг пост.

Днес България избира между КРИМИНАЛНОТО и НЕКРИМИНАЛНОТО. И едва след като избере НЕКРИМИНАЛНОТО, ще дойде ред на другият избор, ляво, дясно, справедливо, несправедливо и тъй нататък, което също няма да е лесно.

Истинският Борисов е на снимката. И това не е някаква тайна поне за няколко стотин човека в София

Europeen Dialogue

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.