Ех, тоя, Цецо, бе! Непримирим борец за свобода е!

https://svobodnoslovo.eu/politika/eh-toya-ceco-be-neprimirim-borec-za-svoboda-e/52530 SvobodnoSlovo.eu
Ех, тоя, Цецо, бе! Непримирим борец за свобода е!

Физкултурникът Цецо съобщил, че имало пробив в националната сигурност…

Кой ти го каза това бе, Цецо? Жена ти Деси ли? Къде ти го каза? В асансьора ли? Може пък нея да са я пробили. Нали и тя е “контраразузнавач”. Може да са й дръпнали банката с данни през задния вход…

Ех, тоя, Цецо, бе! Непримирим борец за свобода е!

От друга страна, има известна истина в думите на Цецо. Пробили са ни действително. Мозъчната ни сигурност са пробили, Цецо! След като ти все още коментираш неща, извън футболен мач, значи действително има някакъв пробив.

И тук да допълня още нещо.

Екатерина Захариева от ГЕРБ минавала за “американски ястреб”. Не знам, какъв ястреб е, според мен си е най-обикновен орел с ориз, но така ще е оттук нататък – смениха половете, а сега ще сменят и зеленчуците.

Въпреки това обаче вие помнете: тиквата винаги е тиква, а луковата глава, винаги си е лукова глава. Всичко останало е евтина пропаганда от фюжън готвачи.

Васил Петев

Afera.bg

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.