ЕКСКЛУЗИВНО! ПП-ДБ със скандални срещи в Столипиново! Редят изборите с боса на циганската махала Яшар Асан (СНИМКИ)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-pp-db-sas-skandalni-sreshti-v-stolipinovo-redyat-izborite-s-bosa-na-ciganskata-mahala-yashar-asan-snimki-4/53474 SvobodnoSlovo.eu
ЕКСКЛУЗИВНО! ПП-ДБ със скандални срещи в Столипиново! Редят изборите с боса на циганската махала Яшар Асан (СНИМКИ)

Скандални срещи в Пловдивско организират кандидат-депутатите на коалицията "Продължаваме промяната"-"Демократична България", научи ПИК от отлично информирани източници в Пловдивско.

Преди минути водачът на листата на ПП-ДБ – Росен Костурков заедно с 19-ия в листата Мартин Заимов са се срещнали с циганския бос Яшар Асан. Това става ясно и от снимки, които други участници в разговора пратиха до редакцията на ПИК.

Яшар Асан е бивш общински съветник и бивш човек на ДПС в града. В Пловдив се говори, че той ръководи цяло Столипиново и от него зависи коя партия ще подкрепят ромите в квартал. На предишните избори Асан успя да изкара на "Промяната" повече гласове от тези, които ДПС имаше в циганската махала.

За никого не е тайна, че щом водачът на листата на ПП-ДБ в Пловдивско Росен Костурков и колегата му Мартин Заимов са се виждали с Яшар Асан, то това е било заради изборите на 2 април. Освен днешната среща, по информация на ПИК представителите на ПП-ДБ и Яшар Асан са си спретнали и купон вчера. Скандалните срещи с циганския бос повдигат и редица въпроси:
Така ли "добрите сили" ПП-ДБ ще печелят избори? С контролиран вот в циганските махали?
Къде е вътрешният министър Иван Демерджиев, който уж бори изборната търговия? 
Ще остави ли водачи на листи да се срещат необезпокоявано с цигански босове?

Яшар Асан най-вляво на снимката. В другия край - Росен Костурков и Мартин Заимов

Мартин Заимов се прегръща с Яшар Асан.
Източник: pik.bg
 

2 Коментара

12345

преди 1 година

Само революция и физическо измитане на цялата мръсотия, която е била във властта остава.

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 1 година

В събота -11.03.23, в пловдивската зала "Колодрум" имаше огромни циганско сборище с цигани от цяла България. На мач отидем 10 души, има 100 полицай и 100 информации, а в събота няколко хиляди без полиция и нито ред информация???

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.