Ексклузивно в “Свободно слово”! Атанас Атанасов зад Денков, въпреки гафа на министър-председателя ни пред Дейвид Камерън! (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-atanas-atanasov-zad-denkov-vapreki-gafa-na-ministar-predsedatelya-ni-pred-deyvid-kameran-video/127601 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Атанас Атанасов зад Денков, въпреки гафа на министър-председателя ни пред Дейвид Камерън! (ВИДЕО)

Атанасов най-изненадващо заяви, че не е гледал и не е разбрал за гафа на Денков за Северна Македония, по време на брифинг с Дейвид Камерън

 

Може и да не е лесно, но ротацията ще се случи". Това заяви пред журналисти лидерът на ДСБ и съпредседател на ПП-ДБ Атанас Атанасов.

 

"Топката е в Денков и Габриел", допълни той.

 

"В момента се прави анализ, обсъждат. Процесът тече. Има определени спекулации. Моето убеждение е, че държавата ни има нужда от стабилност и правителство", каза още Атанасов.

 

На въпрос на журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева остава ли ПП-ДБ на позицията, че Денков е най-добрата кандидатура за външен министър след ротацията, при положение, че по време на брифинг с външния министър на Англия Дейвид Камерън мин.-председателят Денков се запъна на въпрос за Северна Македония и се наложи именно Мария Габриел да го измъкне от конфузната ситуация, Атанасов най-изненадващо заяви, че не е гледал и не е разбрал, което е повече от скандално, при положение, че визитата на Камерън бе едно от най-важните политически събития у нас за последната седмица.

 

Какво още каза Атанас Атанасов,  гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

 

4 Коментара

Чичо

преди 2 месеца

Тоя пигмей е не само напорист, нагъл е! Ще му изпаднат очите от напъване!

Коментирай

BELANDIN

преди 2 месеца

Този човек същият генотип, като този за който пледира така активно. Има една поговорка:..краставите магарета се познават през девет планини в десетата..!

Коментирай

Дежа

преди 2 месеца

Атанасов, в твоите среди думата "случва" е много модерна и употребявана, но понеже си умен да ти обясня: Случва се нещо,което не зависи от нас и от други хора - примерно да се изцвъка врабче на теб. А държава да се води от случайници си е чист терор.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.