Ексклузивно в “Свободно слово”! Борис Бонев за избрания председател на СОС: Демонстрира се отговорност. За нас е важно, че се постигна този компромис! (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-boris-bonev-za-izbraniya-predsedatel-na-sos-demonstrira-se-otgovornost-za-nas-e-vazhno-che-se-postigna-tozi-kompromis-video/127040 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Борис Бонев за избрания председател на СОС: Демонстрира се отговорност. За нас е важно, че се постигна този компромис! (ВИДЕО)

Смятаме, че да хвърлим София в един юридически тотален хаус е най-безотговорното. Тепърва предстоят разговори по политиките, коментира лидерът на "Спаси София"

 

“След три месеца в общинския съвет най-накрая ще има бял дим и избран председател. Това е временно техническо решение до последната седмица на юли”, каза Борис Бонев от ПП-ДБ-СС.

 

“Това, което се демонстрира днес, е отговорност. Благодарим на всички, които направиха крачка встрани. За нас е много важно, че се постигна този компромис”, каза още той по повод обявената широка подкрепа за Цветомир Петров за председател на СОС.

Не става дума за коалиция или за сглобка. Няма как това да го има, защото има много начертани червени линии”, добави той.

 

“Смятаме, че да хвърлим София в един юридически тотален хаус е най-безотговорното. Тепърва предстоят разговори по политиките”, коментира лидерът на "Спаси София".

 

Какво още каза Борис Бонев, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.