Ексклузивно в “Свободно слово”! Борисов: България не е в Еврозоната, заради последните 3 години, в които ГЕРБ не е на власт! (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-borisov-balgariya-ne-e-v-evrozonata-zaradi-poslednite-3-godini-v-koito-gerb-ne-e-na-vlast-video/132016 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Борисов: България не е в Еврозоната, заради последните 3 години, в които ГЕРБ не е на власт! (ВИДЕО)

„Следващата седмица трябва да приключим проблемите в енергетиката, свързани с Маришкия басейн и това ще направим”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

 

Според него причината България да не е в Еврозоната са последните 3 години, в които ГЕРБ не е на власт.

 

Борисов коментира, че ще подкрепи всички комисии, които се правят:

 

„За газов хъб „Балкан”, „Лукойл”, „Боташ” на извънредно заседание”.

 

„Никакви очаквания нямам от срещата на президента с Главчев, даже не знаех за нея. Те носят цялата отговорност, ако изберат друг освен Митов за външен министър“, каза още той.

 

Какво още каза лидерът на ГЕРБ, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

5 Коментара

Чичо

преди 1 седмица

Последните 3 години са следствие на 23 годишното ти присъствие в политиката бе, тулуп недоклатен! Ако работата ти беше читава, нямаше да ги има тези 3 години!

Коментирай

Чичо

преди 1 седмица

Последните 3 години са следствие на 23 годишното ти присъствие в политиката бе, тулуп недоклатен! Ако работата ти беше читава, нямаше да ги има тези 3 години! Ако не беше пълнил чекмеджета с пачки и кюлчета -също!

Коментирай

Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист

преди 1 седмица

Боко Тиквата е в ръцете на САЩ с едни 4 500 000 000 долара, които изнесе през ВИП-а на аерогара София в кашони, сакове и всякакви такива упаковки. Господарите на Борисов – американците много добре знаят в кои банки и офшорки, и по кои банкови сметки стоят тези пари, незаконно изнесени от подмандатната на САЩ територия. И само да щракнат с пръсти ще му ги вземат и Тиквоний СИКаджийски ще остане с пръст в …, то е ясно къде. Отделно Мутрата от Банкя има и незаконно изнесени долари в арабски банки – американците и за тях всичко знаят. Та същата работа. Борисов няма къде да им мърда – затово стои мирно , наведен, надупен, промълвява тихо ЙЕС, СЪР/МАДАМ и прави каквото му каже Галя от ПосолствоТО

Коментирай

Явор Дачков е прочел и обнародвал длъжностната МУ характеристика като премиер:

преди 1 седмица

„ … Опитът на Борисов за двадесет години управление, тринадесет от тях като премиер е следния – белот, проститутки, ловни стопанства, интервюта, Пеевски, Котараци, футбол, Симитли, тенис, проститутки, ловни стопанства, Пеевски, Котараци, белот, белот, терца, ленти, ленти, ленти, оргия, Меркел, Брюксел, ленти, оргия, Симитли, белот, Пеевски, Котараци, избори, Цецо, белот, тенис, мачле, Симитли, футбол, ленти, министерски съвет, ловни стопанства…Това не е метафора, а ужасяващата реалност. Казвам го като журналист, който е проучил достатъчен брой достоверни източници. И това го знаят всички. За Боко какво да кажем – от мияч на колите на Маргините, Васил Божков и със спомените си за Винету (филма с Гойко Митич, а не книгата и затова е запомнил това заглавие) стана премиер (каквото каже г-жа Меркел, каквото кажат от Брюксел, каквото кажат от Козяк, каквото поиска Ердоган).”

Коментирай

Реалист

преди 1 седмица

Имам "Винету" на чужд език, 2 дебели тома с твърда корица и още веднъж - ДВА ДЕБЕЛИ ТОМА!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.