Ексклузивно в Свободно слово”! Борисов: Твърд привърженик съм на машинното гласуване и ще направя всичко възможно да остане! (ВИДЕО)

Много неправомерно, неправилно бяха похарчени много пари

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-borisov-tvard-privarzhenik-sam-na-mashinnoto-glasuvane-i-shte-napravya-vsichko-vazmozhno-da-ostane-video/131442 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в Свободно слово”! Борисов: Твърд привърженик съм на машинното гласуване и ще направя всичко възможно да остане! (ВИДЕО)

Много неправомерно, неправилно бяха похарчени много пари

„Аз съм твърд привърженик на машинното гласуване и ще направя всичко възможно машините да останат“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента на въпрос дали в оставащото време до ваканцията ще предложат отваряне на Изборния кодекс за машините.

 

„Ние от ГЕРБ не замеряме никого, а поводи всеки ден ни се дават огромни за предизборна кампания в НС. За мен парламентът нито е разследваща институция, нито е мястото, където се дават присъди“, уточни Борисов.

 

Той вижда още 2-3 седмици работа на парламента. В две сфери - отбраната и енергетиката, имаме да свършим много неща „Доста хора напускат армията заради МВР и заплащането там. Когато се работи на парче, а не се гледа цялата финансова рамка става така“, обясни лидерът на ГЕРБ.

 

Борисов уточни, че не познава назначения за и.д главен секретар на МВР.

 

 „Подкрепях Живко Коцев заради Атанас Атанасов, сега вече ще се пазя да казвам кого подкрепям“.

 

Борисов коментира и темата с фискалния резерв „Много неправомерно, неправилно бяха похарчени много пари, неотчитайки доклада на Международния валутен фонд (МВФ) и призивите на некоалицията да се харчи разумно“

„Истината рано или късно излиза наяве. Понякога с прискърбие го установяваме какво е правено, но години се забавиха в развитието на България“.

 

По повод скандала в София със завода за боклук лидерът на ГЕРБ заяви:

 

„Как 10 години нямаше никакъв проблем, а сега за 5 месеца излязоха всички проблеми на София. Нали я спасиха от нас, а затънахте в боклуци. Когато станах кмет, пак заради боклука ,където го ровеха по „Суходол“, сега е рекултивирано и страхотно сметище. Софиянци избраха Терзиев и затънаха в боклук“, заключи Борисов. 

 

Какво още каза лидерът на ГЕРБ, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

 

14 Коментара

гошо

преди 2 седмици

Две неща са твърди на Боци - страхът от сащ и това, че е лъжец.

Коментирай

moitoi

преди 2 седмици

Твърд МОШЕНИК и АЛА-БАЛА с МАШИНКИТЕ!!! Кажи ми КОАЛИЦИОННИТЕ СИ за да ти кажа КАКЪВ СИ!!!

Коментирай

Настапир,Криптомир,Педерасомир Педофил АНАЛниев - син на нора аналниева комунистката.

преди 2 седмици

Боку тъпото и киро простото обичат машини.Ми да се качват "машина времени"и да се пръждосват на майната си.

Коментирай

Цветан Седможилищник

преди 2 седмици

Иван Славков: Бойко Борисов пазеше колите на СИК. Те даже не му разрешаваха да влезе в кръчмата. https://www.youtube.com/watch?v=tnOMmH_TjZo

Коментирай

Боко Тиквата е получил нова заповед от Галя от ПосолствоТО

преди 2 седмици

Месеци наред София е в хаос. Борят се всъщност кой да е истинският кмет - Борис Бонев или Васил Терзиев. Истински се надявах да се направят някакви комисии, защото ако това е вярно това, което излезе от експертизите - Терзиев не е кмет. Те са купили и манипулирали изборите. Разбира се, че искам нови избори. Защо да няма нови избори?", каза Борисов в сряда. "Купени избори правилно ли е да има?! Не е правилно. Манипулирани са с флашки изборите, това знаем до момента", каза лидерът на ГЕРБ.

Коментирай

Реалист

преди 2 седмици

Как гласува този човек на изборите през последните 3 години, що не каже!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.