Ексклузивно в “Свободно слово”! Бойко Борисов: Как така заради този пусти петрол са готови да падне правителството? (ВИДЕО)

Заради един Борислав Михайлов, в София се е проляло кръв, гневен е лидерът на ГЕРБ

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-boyko-borisov-kak-taka-zaradi-tozi-pusti-petrol-sa-gotovi-da-padne-pravitelstvoto-video/121309 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Бойко Борисов: Как така заради този пусти петрол са готови да падне правителството? (ВИДЕО)

Заради един Борислав Михайлов, в София се е проляло кръв, гневен е лидерът на ГЕРБ

“Как така заради този петрол пусти и тези пари, са готови да падне правителството и да се съберат с опозиционните уж партии "Възраждане", "Има такъв народ" и БСП и да е по-важно от правителството". Това заяви в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка с дерогацията за "Лукойл". 

 

“Нито имаме да делим "Лукойл", която си е частна компания, пряко подчинена на Кремъл и парите отиват натам, че са правени нарушения, са правени, това трябва да стане ясно, Добрев е във Вашингтон днес, ще разкаже, ще покаже каквото говорим тук - нищо различно, големият въпрос е не кой министър да си даде оставката, а защо е толкова важно за тях. 

Подкрепяме кабинета, ако прави правилни неща”, уточни лидерът на ГЕРБ.

 

“Ние не сме партия, която осигурява кворум. Това е първата партия на избори подред и ние кворум не осигуряваме на тези, които решиха да пада правителството, да се откажат от правителството само заради петрола, защо не действаха така с газа”, коментира Борисов и попита риторично: “Помните ли как се смени "Газпром" за една нощ и за един ден понесохме огромни щети, но всички казахме -свободата струва скъпо. Каква е разликата между руския газ и руския петрол ми кажете”, допълни той.

 

ГЕРБ събираме парламентарната група, взимаме решения. Ние взимаме самостоятелни решения”, добави Борисов в отговор на журналистически въпрос за действията на ДПС, които също днес не се регистрираха, за да бъде събран кворум за днешното пленарно заседание. 

 

“Ние с колегите от ДПС действахме единно, когато трябваше Република Северна Македония да бъде приета, когато трябваше да дадем бронетранспортьорите, когато трябваше да сменим руското ядрено гориво, тогава нямаше такъв писък като за петрола”, добави Борисов. 

 

“Спортният министър трябва да си подаде незабавно оставката, затова че нагнетяваше няколко дни напрежението. Борислав Михайлов също трябва незабавно да си подаде оставката”, коментира лидерът на ГЕРБ по повод снощните сблъсъци между протестиращи футболни фенове и полицията.

 

“Как ще събереш враждуващи агитки на мирен протест”, попита Борисов.  Той посочи, че “заради един Борислав Михайлов, в София се е проляло кръв”. 

 

Борисов каза още, че вместо да си гледа града в 19:30 часа, е получил мейл от г-н Терзиев, че го кани на среща.  "Защо уплашихте ли се?", попита Борисов. 

 

Какво още каза лидерът на ГЕРБ, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

2 Коментара

Борис

преди 6 месеца

Вместо да плещи глупости и да иска оставките на тоя и оня,да върви при д-р Цвете на шокова терапия! Заб.Цвете да не се бърка с една недовзривена курва.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.