Ексклузивно в “Свободно слово”! Бойко Борисов: Трябва да се върнем към корените на демокрацията! (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-boyko-borisov-tryabva-da-se-varnem-kam-korenite-na-demokraciyata-video/138844 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Бойко Борисов: Трябва да се върнем към корените на демокрацията! (ВИДЕО)

„Няма какво да се случи нито във втория нито в третия, трябва да се върнем в корените на демокрацията. Няма как с 18 депутата да искаш да управляваш“, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на Народното събрание.  

 

„Ние се научихме всяко нещо да наричаме скандал. Това е институционален спор. Ненчев е бил военен министър четири години, мисля че кандидатурата му е добра, президентството е решило друго. Аз мога само да кажа, че Ненчев е добра кандидатура, НАТО-вски министър“, коментира Борисов по повод назначаването на Николай Ненчев за временен посланик на България в Украйна.

Борисов е на мнение, че всички трябва да се смирят, всичко лошо е изговорено и хората трябва да чуят какво се предлага. 

 

„Мисля, че всички лидери ще си вземат поука какво правиха, какъв е резултата им, как пада избирателната активност и затова риториката ни е такава. Някои могат да ме обвинят в мекота или мека топлина, но в случая аз считам, че това е по-правилно. Няма какво да не съм изговорил срещу всички останали. Напротив, ние слагаме програма и я надграждаме. По темата религия и етика ще търся съдействие от всички, за го направим заедно“, коментира Борисов.  

 

Какво още каза лидерът на ГЕРБ, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

12 Коментара

Мария луна

1 month before

И като спечелят републиканците т.е.ТРЪМП,какви демократични корени бе тъпако ще търсиш?!

Коментирай

Калина Андронова

1 month before

Боко Тиквата в затвора!

Коментирай

Аква

1 month before

Боже, тоя пак се появи. Мислех си, че си е отишъл завинаги. .

Коментирай

Шмайзер

1 month before

Ако трябва, ще му помогнем да се освободи от корените на демокрацията, в които се е оплел яко.

Коментирай

#идиоти вън

1 month before

А когато искаше да се приеме ,,Истанбулската конвенция", та нали ти беше премиер, когато мина през министерски съвет, а?!?!?!?! ПОМНИМ мерзавецо!!!!

Коментирай

Кольовски

1 month before

Сега се сещам за Пацо Терасата, генерален консул в Испания. Ако се напъна, ще се сетя и за други подобни, пратени в черна чужбина заради скандали, некадърност и други бездария, като например доскорошния ни консул в Ниш, бивш посланик в Депхи, поет-самиздатник Сугарев и още много, много други. Прочее, тази практика съществуваши и по Татово време. И Тато така отстраняваше разни несъгласни с него и ги запокитваше я в Рим, я в Улан Батор.

Коментирай

Прик

1 month before

....Оня бил добра кандидатура, защото е бил военен министър. Ами сей омраза, напирай да се биеш и чакай добро.

Коментирай

Мартини

1 month before

Бляк! Смърди на развалено.

Коментирай

Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист

1 month before

Боко Тиквата да хваща маркуча и да гаси пожарите! За друго не става!

Коментирай

Минаващ от тук

1 month before

Ами ще пледира Мутрата за "смирение", за да може да си харчи на спокойствие откраднатите 4 МИЛИАРДА. Щом няма мъже на Територията да окачат него и присъдружните му мафиоти по кестените на "Цар Освободител", ще има още от същото - младата смяна - "подмяна - ново начало - възраждане" загрява на тъча ....

Коментирай

Кукуригу

1 month before

Боже, като чуя Б. да говори за демокрация, получавам уртикария. Е, няма друг такъв наглец! Човекът-партия, който за всички решения говори от 1 лице ед. число, еднолично решава, при това сутрин – едно, вечерта – точно обратното, облича всичко това в одеждите на демокрацията, защото някой му е казал, че живеем в такъв строй.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.