Ексклузивно в “Свободно слово”! БСП и „Възраждане” внасят вот на недоверие, ако президентът не смени Главчев! (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-bsp-i-vazrazhdane-vnasyat-vot-na-nedoverie-ako-prezidentat-ne-smeni-glavchev-video/131843 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! БСП и „Възраждане” внасят вот на недоверие, ако президентът не смени Главчев! (ВИДЕО)

“БСП и „Възраждане” внасят вот на недоверие, ако президентът не смени Главчев.” Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в кулоарите на парламента.

 

Тя обяви, че призовават президента Радев да смени служебния премиер Димитър Главчев и да не назначава предложените от него нови министри. Нинова уточни, че социалистите ще изчакат да видят дали държавният глава ще се съобрази с искането им, а ако не го направи, заедно с „Възраждане“ ще внесат вот на недоверие към служебния кабинет.

 

Какво още каза лидерът на БСП, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

 

3 Коментара

Браво Нинова и Костадинов!

преди 1 седмица

Нинова: "Ето това е промяната в Конституцията и съдебната реформа – узаконяване на беззаконието, погром над държавността и основните принципи на правовата и демократична държава за прозрачност, разделение на властите и честни избори. Паралелната държава стана официална, ръководена лично от Бойко Борисов – навремето по телефона на шефа на митниците, на Висшия съдебен съвет, сега вече директно на служебния премиер."

Коментирай

Иван

преди 1 седмица

Пред кого ще го внасят тоя вот на недоверие, в Парламента ли, па не го е избирал Парламента бе, това правителство?!

Коментирай

Военното ни ръководство е обсъждало с Украйна, как да се измами ООН и на Киев да се предоставят ракети “Точка”

преди 1 седмица

все пак успя да излезе информация, която пропука цензурата и медийната блокада, която съществува върху всякакъв вид подобни сведения, които все пак успяват да се появят, понякога, на бял свят. Стана ясно от изтекли документи в медиите, че тази година, преди 2 месеца, на 7 февруари, по инициатива на българската страна се е състояла среща с началника на Генералния щаб ВС Република България адмирал Емил Ефтимов и председателя на парламентарния Комитет по въпросите на отбрана Христо Гаджев https://glasove.com/novini/kostadinov-voennoto-ni-rakovodstvo-e-obsazhdalo-s-ukrayna-kak-da-se-izmami-oon-i-na-kiev-da-se-predostavyat-raketi-tochka

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.