Ексклузивно в “Свободно слово”! БСП искат оставки. ПП-ДБ и “Спаси София” си спретнали торта с незаконно нарязания Паметник на Съветската армия

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-bsp-iskat-ostavki-pp-db-i-spasi-sofiya-si-spretnali-torta-s-nezakonno-naryazaniya-pametnik-na-savetskata-armiya/123764 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! БСП искат оставки. ПП-ДБ и “Спаси София” си спретнали торта с незаконно нарязания Паметник на Съветската армия

“Ето на какво се радват тези варвари и фашисти”, заяви ексклузивно пред журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков в парламента Георги Свиленски, показвайки скандални кадри от коледния купон на десните сили. Припомняме, че снощи в разрез не само с добрия вкус, но и с елементарното приличие и човещина, хората на Кирил Петков, Христо Иванов, Атанас Атанасов и Борис Бонев са гуляли с торта, върху която са поставени шоколадови фигурки, изобразяващи отрязаните глави и крайници на войника и майката с детето от ПСА.

 

“Мислехме, че нарязването на паметника е върхът на тяхното варварство и фашизъм, но явно ще продължат да го правят. Ето вижте с какво удоволствие една активистка и видна демократка продължава да “нарязва” Паметника, този път върху тортата. Любопитно ми е кой от всички е изял главата на детето и дали тя е била вкусна”, разгневи се червеният избраник, допълвайки, че в дъното на кадъра се виждал и неосъщественият кандидат за шеф на СОС Борис Бонев.

 

“Оставка, незабавна оставка на всички присъствали там, от всички публични длъжности”, призова и Иван Ченчев от БСП.

 

По думите му ако България е нормална държава, каквато претендира да е, щеше да има “огромен, чутовен скандал. Българските “демократи” режат главата не само на паметника, а и на нацията”, обърна се той емоционално към присъстващите на брифинга медии.

 

На въпрос от журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева дали срамният акт с тортата означава, че десните подкрепят незаконни действия, така, както ги определи съдът, Свиленски беше лаконичен: “Означава, че тези хора са главорези”.

 

Колегата им Атанас Зафиров пък обяви, че представителите на ПП-ДБ и “Спаси София” имат перверзен фетиш към рязането на глави и ги призова да излязат от политиката в пълния смисъл на това понятие, т.к от тях се очаквало утре да режат и човешки глави и крайници.

 

Какво още казаха депутатите от парламентарната група на БСП, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно в “Свободно слово”.

3 Коментара

Идеята

преди 4 месеца

Идеята е взаимствана от украинците, които предлагаха торти във форма на руски бебета и пиеха коктейли „Руска кръв“.

Коментирай

омраза и алчност

преди 4 месеца

Толкова неистово мразят народа, че изпитват оргазмено удоволствие да го дразнят.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.