Ексклузивно в “Свободно слово”! БСП предлагат пълна забрана на райския газ! (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-bsp-predlagat-palna-zabrana-na-rayskiya-gaz-video/138847 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! БСП предлагат пълна забрана на райския газ! (ВИДЕО)

ПГ на „БСП за България“ внася спешни промени в Закона за здравето, касаещи употребата на райски газ.

 

„Темата е особено актуална. Настояваме за бързо придвижване на законопроекта. Той касае пълна забрана на употребата от физически лица, драстично увеличаване на глобите, стигащи до затваряне на обекти, които нарушават тези забрани“. Toва съобщи временният председател на БСП Атанас Зафиров.

“Ако получим третия мандат ще разговаряме с всички”, категоричен беше председателят на парламентарната група на БСП Борислав Гуцанов, в отговор на журналистически въпрос какво ще прави партията му, ако президентът Радев избере да връчи третия мандат именно на социалистите.

 

Какво още казаха от БСП, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.