Ексклузивно в “Свободно слово”! БСП за третия мандат: Трябва да се подходи държавнически! (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-bsp-za-tretiya-mandat-tryabva-da-se-podhodi-darzhavnicheski-video/138958 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! БСП за третия мандат: Трябва да се подходи държавнически! (ВИДЕО)

„Ако получим третия мандат, БСП ще подходи държавнически. Ще положим всички усилия, в рамките на разумното, да има тези приоритети за развитието на страната ни. И ако се стигне до пресечна точка, да се предложи кабинет, който да бъде експертен кабинет“, това заяви председателят на парламентарната група на БСП Борислав Гуцанов и добави:

 

„От ключово значение е, първо да се приеме закона за забрана на продажба на райски газ. Да се приеме този закон за продажба на физически лица. Не може да се тровят децата и ние да се правим на разсеяни, че нищо не се случва. Вторият от законопроектите е свързан с ядрената енергетиката. Има проблем с 6 блок на АЕЦ „Козлодуй“. Няма защо отново да го бавим този въпрос. Трябва да е случи сериозен проблем ли с АЕЦ „Козлодуй“, че тогава парламентът да вземе нужните решения и мерки“.

По думите на социалиста, въпросът за ядрената енергетика е повдиган от  ПГ на БСП не един или два пъти.

 

Гуцанов допълни още, че законът за доброволчеството е другият важен закон, който трябва да бъде приет.

 

Какво още казаха от БСП, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

1 Коментара

творец

1 month before

БКП.БСП.ДПС,СДС,ПП И ЗАКОЯТО СИ ПАРТИЯ СЕ СЕТИТЕ ВСИЧКИ ТЕ СА НАСЛЕДНИЦИ НА ОКУПИРАЛАТА ВЛАСТА БКП,,,БКП, ТАКА ЧЕ ВСИЗКИ ЗЛИНИ И УНИЩОЖЕНИЯ НА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА И СА ОТ БКП.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.