Ексклузивно в “Свободно слово”! Драма в коалицията ПП/ДБ-“Спаси София”! Бонев с призив към Кирил Петков! (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-drama-v-koaliciyata-ppdb-spasi-sofiya-bonev-s-priziv-kam-kiril-petkov-video/128074 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Драма в коалицията ПП/ДБ-“Спаси София”! Бонев с призив към Кирил Петков! (ВИДЕО)

“Призоваваме ръководството на "Продължаваме промяната", спускащо решения в Столичния общински съвет (СОС), да преосмисли поведението си, както и ролята на СОС и да разбере, че общинските съветници са пряко избрани от гражданите на София, за да вършат работа и да решават проблемите на софиянци, а не, за да решават вътрешнопартийни спорове и да осигуряват вътрешно партийни амбиции”. Това заяви ексклузивно пред журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, общинският съветник Борис Бонев от "Продължаваме промяната-Демократична България" ("Спаси София") на брифинг в Столичния общински съвет (СОС) по повод на днешния избор на състави на постоянните комисии в СОС.

 

"Със съжаление казваме, че намираме решението на ръководството на "Продължаваме промяната" да се задържат двете председателски места на комисии, които всички общински съветници знаят, че са второстепенни и по този начин да се легитимира узурпирането на СОС, е неправилно. Не можем да се съгласим с подобен тип действия", поясни Борис Бонев.

 

Какво още каза лидерът на “Спаси София”, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно в “Свободно слово”.

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.