Ексклузивно в “Свободно слово”! Христо Гаджев, ГЕРБ и Ивайло Мирчев, ПП-ДБ: Даряването на дефектни ракети за С-300 няма да застраши противовъздушната ни отбрана

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-hristo-gadzhev-gerb-i-ivaylo-mirchev-pp-db-daryavaneto-na-defektni-raketi-za-s-300-nyama-da-zastrashi-protivovazdushnata-ni-otbrana/117260 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Христо Гаджев, ГЕРБ и Ивайло Мирчев, ПП-ДБ: Даряването на дефектни ракети за С-300 няма да застраши противовъздушната ни отбрана

“Тези ракети няма да бъдат използвани от българската армия, но могат да бъдат използвани от украинците, защото при тях рискът е по-поносим отколкото за българската армия”, успокои страстите депутатът от ГЕРБ

 

Група народни представители са внесли в парламента проекторешение за нова военна помощ за Украйна, която включва дефектирали зенитни ракети от комплексите C-300. То е подписано от Бойко Борисов (ГЕРБ), Христо Иванов (ПП-ДБ), Делян Пеевски (ДПС), Ивайло Мирчев (ПП-ДБ), Кирил Петков (ПП-ДБ) и Христо Гаджев (ГЕРБ).

 

“Даряването на дефектирали ракети от комплексите C-300 по никакъв начин няма да застраши функционирането на българската противоракетна отбрана и е нещо, което е коментирано от Министерство на отбраната в продължение на седмици”. Това заяви Христо Гаджев председател на Комисията по отбрана и депутат от ГЕРБ-СДС, който заедно с Ивайло Мирчев от "Продължаваме Промяната - Демократична България" коментираха внесеното в деловодството на парламента проекторешение за даряването на допълнителни боеприпаси за Украйна.

 

Гаджев и Мирчев, заедно с лидерите на парламентарно представените политически сили, подкрепящи правителството уточниха, че въпросните ракети няма как да бъдат ползвани от българската армия. 

 

Според проекта на решение страната ни ще дари неизправни зенитно-управляеми ракети от типа 5В55Р(К), които се стопанисват от Министерството на отбраната. Като втора точка в решението е заложено даряването на боеприпаси за автоматично стрелково оръжие с калибър 5.5 х 45 мм, които са с отпаднала необходимост за нуждите на МВР.

 

Какво още казаха народните представители от ГЕРБ и ПП-ДБ, гледайки в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

12 Коментара

Борис

11 months before

Пратете олигафрените мирчев и гаджев-големите специалисти по ВП в окраина барабар с " дефектните"ракети.Белким с посернята си уцелят СУ-24 или 25.БОКЛУЦИ СКАПАНИ,КОЯ ГОДЗИЛА ВИ Е РОДИЛА?! р

Коментирай

Посетител

11 months before

"Дефектни ракети"... Кое им е дефектното бе, идиоти?! Дефектни сте вие - продукти на дефектирали кондоми! ... А като са "дефектни" ракетите - за чий са на украинците?! Оня ден отказаха танкове "Леопард", защото ставали само за металолом! Ама прав е колегата по-горе, вървете лично вие да им ги дадете - та да ви вкарат в една ракета и да ви пратят на... Тамън да ни отърват от идиоти като вас!!!

Коментирай

Капитализъм

11 months before

Ама много знаят, много разбират, няма те да стават курбан, те ще са в самолета за Америка, пожара е за народа, водата не отнася тоя дълъг нос

Коментирай

Боклуци

11 months before

Няма ли една руска ракета върху тях и до там , българския народ да се отърве от евроатлантическите ценности , европейската интеграция , цивилизационния избор ,от игото ЕС и НАТО, само една руска бомба и край, това е истинската свобода , от там на тататък България по свой собствен път без посолства и Тагаревци!

Коментирай

Боклуци

11 months before

Хайде, Мирчев, Тагарев при приятелите ви , при Зельо , на фронта, но на Зельо нищо му няма , има Зельо, няма Украйна , и вас ви има , но България потъва ...

Коментирай

гост

11 months before

С нетърпение очаквам България която вече разграбена и ошушкана тотално да изчезне от картата на света. Ето за това напук отивам и гласувам за ПП или ДБ последователи на СДС и ГЕРБ. Няма по-крадли и корупционна мърша от нас . Народ който краде и ограбва себе си , не е народ!

Коментирай

Иван Пеев

11 months before

Имаме ли противовъздушна отбрана? Нада ли.

Коментирай

ГАДЖЕ

11 months before

КАКЪВ ЦИНИЗЪМ….

Коментирай

ИВАН ИВАНОВ

11 months before

ДА ОЧАКВАМЕ В СКОРО ВРЕМЕ ПЕТРОВ И БОШИРОВ(КАК-ТО ПРИ АТЕНТАТА С ГЕШЕВ).

Коментирай

Glienicke Bridge.

11 months before

До гост, гости сме на тази земя. И не народа ограбва пари, ресурси, история и душа. Вносители лицата Бойко Борисов, Христо Иванов, Делян Пеевски, Иваило Мирчев, Кирил Петков, Христо Гаджев и няма да носят никаква отговорност, щото парламента приема. По-поносим риск, мамка му, какво е по-поносимо от смъртта бе, идиоти? Все ще ви дойде в семейството и тогава да видим дали е поносимо!Кой реши, кой подписа, че са дефектни?Следващото :предаване на зенитно-ракетния комплекс. Приет на въоръжение 93 г., само че не може да се предоставя на страна, която е във война със страната производител, ама какво от това? Закриване на дивизиона с тактически ракети.Следва:жива сила... МО за какво ни е? Мръсни национални предатели!

Коментирай

Зелена брада

11 months before

Безродни, продажни помияри! За 30 сребърника продават България. Кога и как укрите имат време да "поправят" "дефектни" ракети?! Утре и Родината си ще продадете като "дефектна" според вас юроди проклети!

Коментирай

Деян

11 months before

Щом противовъздушната отбрана няма да бъде нарушена, има ли "неща" в амер.бази у нас?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.