Ексклузивно в “Свободно слово”! ИЗНЕНАДА! „Възраждане“: Таен брат на Христо Иванов е взел решение за строителя на 7-ми и 8-ми блок на АЕЦ „Козлодуй”! (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-iznenada-vazrazhdane-taen-brat-na-hristo-ivanov-e-vzel-reshenie-za-stroitelya-na-7-mi-i-8-mi-blok-na-aec-kozloduy-video/128109 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! ИЗНЕНАДА! „Възраждане“: Таен брат на Христо Иванов е взел решение за строителя на 7-ми и 8-ми блок на АЕЦ „Козлодуй”! (ВИДЕО)

„Поискахме в зала да присъстват лицата, които са участници в управляващия комитет, които са взимали решения. Едно от тези лица е енергиен експерт към Министерство на енергетика и е брат на депутата Христо Иванов - Антон Иванов“. Това заяви депутатът от „Възраждане” Искра Михайлова в парламента.

 

Днес в пленарна зала бяха включени два проекта на решения, свързани със строежа на новите 7 и 8 блок на АЕЦ „Козлодуй” – Проект на решение за провеждане на преговори с потенциален строител, включен в кратката листа на потенциални строители за инженеринг, строителство, доставка и въвеждане в експлоатация на ядрена централа на одобрената площадка в Козлодуй, с технология АР1000.

 

Според „Възраждане“ има огромни нередности в документацията свързани с интересите на конкретни български политици.

 

„Смятаме че няма как изграждане на ядрени мощности да бъдат решавани за 24 часа с огромни видими нередности в документацията”, обяви тя.

 

Какво още разкриха от “Възраждане”, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

4 Коментара

Олеся Зеленска

преди 1 месец

а, сега де! Да не стане, като в циганската поговорка:"Кой ми се сра сега в гащАта?"

Коментирай

Олеся Зеленска

преди 1 месец

а, сега де! Да не стане, като в циганската поговорка:"Кой ми сра сега в гащАта?"

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.