Ексклузивно в “Свободно слово”! Корнелия Нинова: Едноръките джентълмени ще приключат като двуръки бандити! (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-korneliya-ninova-ednorakite-dzhentalmeni-shte-priklyuchat-kato-dvuraki-banditi-video/126498 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Корнелия Нинова: Едноръките джентълмени ще приключат като двуръки бандити! (ВИДЕО)

“Едноръките джентълмени ще приключат като двуръки бандити.” Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по адрес на управляващите.

“Белите якички от Харвард се събраха с мутренския модел и се роди това чудовище, което ни управлява", каза още тя.

 

На въпрос на журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева законно ли е действащият държавен глава да създава свой политически проект, при положение, че в Конституцията ясно е разписано, че той трябва да е надпартиен, Корнелия Нинова отговори, че “не е нито законно, нито морално”!

 

“Видяхме докъде стигна с тези опити, най-вече със създаването на “Продължаваме промяната”. Той ги изстреля във властта и последиците са очевидни за цяла България.

 

“Поредното публично убийство в последните няколко месеца, е показателно, че се връщаме в мутренски години, които бяхме позабравили”. Така лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира в кулоарите на парламента снощното убийство в София на Мартин Божанов.

 

„Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) върнаха модела „Борисов“ на власт”, допълни тя.

 

“Тревожно е, че излиза информация за система от връзки на Божанов с прокурори, съдии, това трябва да се провери, говори се за подкупи, рекет и заплахи”. В този контекст тя постави въпроса за съдебната реформа, която, по думите ѝ, е била „знаме на ПП-ДБ“.

 

“Тя беше съсредоточена само върху това да се овладее КПКОНПИ, Конституционният съд, Висшият съдебен съвет и инспекторатът към него”, добави Нинова.

 

“Реален резултат от тази реформа няма, продължава хаосът в прокуратурата и в съда и поредното показно убийство е доказателство, че няма държава, че тази съдебна реформа е абсолютно провалена и, когато няма държава, мафията вилнее”, изтъкна още Корнелия Нинова.

 

Какво още заяви лидерът на БСП, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

3 Коментара

Чичо

преди 3 месеца

Когато си задавате въпросите, гледайте да са адекватни на истината! Да си журналист не е достатъчно да имаш диплома!

Коментирай

Зеля

преди 3 месеца

Боже, Боже прибери си мисир..., пардон, Джурналайките и Мадам Лъжа Инпексова! Къде вИдоха тез пачи недоклатени, че "действащият държавен глава да създава свой политически проект" ?! Факти, Документи?! Или една жена им каза, а може би и звездите им го говорят?!

Коментирай

Мишо

преди 3 месеца

Долна и гнусна селяндурка е крушовенската "дева" Корнела....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.