Ексклузивно в “Свободно слово”! Корнелия Нинова потвърди, че за 2025 г. е предвидена продажба на държавни земи

На първо четене няма да подкрепим и трите бюджета, на второ четене ще подкрепим тези мерки, които отговарят на нашите искания

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-korneliya-ninova-potvardi-che-za-2025-g-e-predvidena-prodazhba-na-darzhavni-zemi/122139 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Корнелия Нинова потвърди, че за 2025 г. е предвидена продажба на държавни земи

На първо четене няма да подкрепим и трите бюджета, на второ четене ще подкрепим тези мерки, които отговарят на нашите искания

“Не си продаваме гласовете и не служим за параван”, заяви ексклузивно пред журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков Корнелия Нинова.

 

"Предложението за  създаването на временна комисия за това кой е заплашвал г-н Александър Йоловски, е част от този рекет на партиите в "сглобката". Така беше с вота на недоверие, така е с бюджета на НЗОК и с други неща", напомни тя и поясни, че това би била куха комисия. Така Нинова обясни и защо БСП са гласували "въздържал се".

 

Като “неподходящо” определи Корнелия Нинова желанието на президентът Румен Радев да наложи вето на бюджетът за  2024 г.. "Вето върху бюджета означава да оставим държавата, хората, всичко без пари. Неприемливо е това в тази обстановка и при тази "сглобка". Не бива да се прави", заяви тя. 

 

Относно продажба на земеделска земя на България, лидерът на БСП заяви, че това е недопустимо и заяви, че за другата година няма приходи от продажба на земеделски земи, но за 2025 година има предвидени такива. Тя поясни, че е записано като други, но има повод да се мисли, че се визират именно земеделските земи. По думите й, продажбата на българската земя е нещо абсурдно.

 

"На първо четене няма да подкрепим и трите бюджета, на второ четене ще подкрепим тези мерки, които отговарят на нашите искания", обобщи пред медиите Корнелия Нинова.

Нинова потвърди, че БСП ще подкрепи увеличението на някои важни доходи, както и ще застане зад това да има уеднаквяване на таксите на банките. 

 

Тя съобщи, че ще се постави въпросът и за таксите върху сметките, по които се превеждат заплати и пенсии, и е трябвало да отпаднат, но това не се е случило. Лидерката на БСП разкри, че всички сега стоят и се пазарят за здравето на хората и уточни, че става въпрос за много пари. 

 

Какво още каза Корнелия Нинова, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно в “Свободно слово”.

2 Коментара

НИКОЛОВ

преди 5 месеца

Алооо, "Свободното словоооо", вижте си ЕКСКЛУЗИВНИТЕ грешки тук и престанете да навирате ЕКСКЛУЗИВНО навсякъде: "Като “неподходящо” определи Корнелия Нинова желанието на президентът Румен Радев да наложи вето на бюджетът за 2024 г.. " Комбинацията на грешен правопис и непрекъснатото оригиналничене с чуждици, ЕКСКЛУЗИВНО говори за едно-единствено нещо - ЕКСКЛУЗИВНО незнание на българския език!

Коментирай

Марчо Спасов

преди 5 месеца

В БСП пък секс не се прави! Забранено им е с решение на председателя. А председателят разрешава, само ако Калоян Методиев разреши преди това. А Калоян Методиев от своя страна, понеже няма време за глупости, тъй като атакува по 24 часа президента, нищо не решава и затова сексът на този етап в социалистическата партия остава мираж. Е, като махнем Ченчев, ама то е нормално, щото кой ли си няма сексуална играчка?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.