Ексклузивно в “Свободно слово”! Корнелия Нинова за върнатите мигранти: Получаваме само шамари! (ВИДЕО И ДОКУМЕНТИ)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-korneliya-ninova-za-varnatite-migranti-poluchavame-samo-shamari-video-i-dokumenti/128597 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Корнелия Нинова за върнатите мигранти: Получаваме само шамари! (ВИДЕО И ДОКУМЕНТИ)

"Българското правителство и това мнозинство превръщат България в наказателна колония за престъпници, убийци, изнасилвачи и перачи на пари", това заяви председателят на парламентарната група на "БСП за България" Корнелия Нинова.

 

Тя показа и цитира документ на Баварската държавна служба по убежищата и репатрация. В него се казва, че на 8 февруари 2024 г. от летище Мюнхен са излетели и пристигнали в София 23 души, сред тях са шестима, осъдени по закон, наред с други неща, и за убийство, непредумишлено убийство, тежка телесна повреда, сексуални престъпления, грабежи и пране на пари.

 

Нинова предупреди, че срещу "половинчатия Шенген", България ще се превърне в "център на престъпници".

 

“Стоят много въпроси - къде са тези хора, те са в България, но къде са, защото според всички нормативни изисквания трябва да са в затвора, тъй като Германия твърди, че са осъдени с влезли в сила присъди”, допълни лидерът на социалистите.

 

“Денков (Николай) отрича и твърди, че всяваме страхове, но това е официален документ”, подчерта Корнелия Нинова.

 

“Това е началото – нещата тръгнаха от Австрия, сега и Германия ни връща мигранти и то какви”, коментира лидерът на социалистите.

 

"България не може да бъде гето на престъпници и убийци от Афганистан и Сирия и искаме това да се спре", заяви Корнелия Нинова.

 

Какво още каза лидерът на БСП, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

 

3 Коментара

moitoi

преди 1 месец

Иракчанин намушка жестоко 22-годишна гръцко момиче на ул. Ерму, в центъра на Атина в 9ч сутринта??? Убиецът бил с немски документи!!!

Коментирай

Иванов

преди 1 месец

Австрия, или коя да е друга европейска държава може да ни връща само и единствено български емигранти. Всички, които са преминали през България като резултат от водените от САЩ войни в близкия исток, както и след поканата им от Меркел нямат никакво юридическо право да ни ги изпращат. Още повече, че ние пазим т.н. европейска граница без участието и без парите на останалите държави. Това е едно крещящо, безсрамно отношение към народа ни досущ както изгарянето на токсичния европейски боклук в нашите тецове. Имаме ли ние партии, имаме ли парламент и правителство, имаме ли въобще елементарно чувство за съмосъхранение. На този фон Борисов отново се търкаля като хитра лисица, бесен бил. Не е ли повече от ясно, че ни третират като аборигени. Ами да им върнем набързо всичките американски воиници от четирите им военни бази у нас, от Русия ли ни пазят.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.