Ексклузивно в “Свободно слово”! Костадин Костадинов: Местим протеста за демонтажа на ПСА от улиците в парламента

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-kostadin-kostadinov-mestim-protesta-za-demontazha-na-psa-ot-ulicite-v-parlamenta/123232 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Костадин Костадинов: Местим протеста за демонтажа на ПСА от улиците в парламента

“Докато не се прекрати беззаконието в центъра на София и не стане ясно как и по какъв начин ще се приемат конституционните промени, ние няма да отстъпим от нашата позиция. В българския парламент все повече доминира правото на силата, а не силата на правото”, заяви ексклузивно пред журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов.

 

“Беззаконията покрай ПСА са само върхът на сладоледа. Вчера имахме протест и по време на този протест си зададохме въпроса защо блокираме улици и булеварди, след като на практика по този начин пречим на обикновените хора, а не на онези, които създават проблемите. Решихме да направим протеста в пленарна зала. Днес пред парламентарната трибуна застанаха представителите на над 1 млн. свободни и демократично мислещи български граждани. На председателския съвет Кирил Петков заяви, че имат документи за преместването на паметника. Той абсолютно безотговорно твърди, че паметникът ще се мести, въпреки че е брутално нарязан. Къде - не е ясно. Как - не е ясно. Единственото ясно е, ме тези хора лъжат”, коментира той и емоционално допълни, че “Днес режат главите на статуите, утре ще режат нашите глави.”

 

Костадинов нарече предстоящият за приемане бюджет изключително антисоциален и срещу интересите на българските граждани, ето защо “Възраждане” няма да го подкрепят. Условието им да се върнат в зала е паметникът да не се пипа повече и да бъде възстановен.

 

Какво още каза лидерът на “Възраждане”, гледайте в репортажа на журналиста от “Свободно слово” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно в “Свободно слово”.

7 Коментара

Иван

преди 5 месеца

Местиш, смешник. Местиш след като започна демонтажа. Втори Волен Сидеров.

Коментирай

Майна

преди 5 месеца

Борете се ,пичове! Надявам се , че и БСП ще продължат борбата срещу тази свинщина!.Какво спи този народ..,,Свободата не е подарък..,,

Коментирай

Хахаха!

преди 5 месеца

Колкото ви е умрял протеста пред паметника,такъв ще бъде и в парламента,демек смешка!Коце,твърдо вървите по пътя на БСП от трагедия към опело!Те са ви пример,че само с лакърдии нищо не става!Толкова за опозицията в парламента!

Коментирай

Майна

преди 5 месеца

Ти каква позиция си взел бе, ХАХО..Що не отиваш да се бориш ? Или си от другата страна .на разрушителите? Или просто злорадстващ сеирджия? Аман от ..драскачи..Или революция искаш? Сигурно си добре ,,подготвен..Той онзи от Хаити неслучайно е тук, или не си наясно..Що си губя времето изобщо с подобен ,,индивид,,

Коментирай

ПП ДБ ДПС ГЕРБ СДС

преди 5 месеца

Където си щете го местете протеста си през оная ми ти харвардска работа ни е ........

Коментирай

ПП ДБ ДПС ГЕРБ СДС

преди 5 месеца

Режем , къртим , чистим евтино и бързо руски паметници .

Коментирай

налъм от дърво

преди 5 месеца

Книжни тигри не са нужни никому. Думите са полезни а силата е тази която ще смени посоката. "Възраждане" - бъдете смели и решителни! Изродите с власт не питат нито закони, нито правила, шамаросват ни всеки ден. Наслушахме се на патриотични приказки повече от 30 години. Действието гради промените, на злодея му трябва дебел прът.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.